Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
30.06.2010

Emil Boc isi trimite ministrii la inundatii si isi cheama disperat prefectii din concediu

Primul-ministru Emil Boc le-a cerut miniştrilor, miercuri, ca, imediat după şedinţa de Guvern, să plece în teritoriu, în zonele afectate de inundaţii, pentru a contribui la prevenirea pierderilor de vieţi omeneşti.


"Vreau să fie foarte clar: după această şedinţă de guvern, niciun ministru nu are altă prioritate mai mare decât de a fi prezent în teritoriu, în toată ţara, acolo unde sunt inundaţii şi probleme. Deci, după ce s-a terminat această şedinţă de Guvern, vom stabili şi zonele unde miniştrii vor fi prezenţi. Până se termină inundaţiile, nu avem altă prioritate mai mare şi alt lucru de făcut decât de a fi în locurile unde se simte nevoia prezenţei miniştrilor în judeţele afectate de inundaţii, pentru a finaliza şi evaluarea pagubelor, dar mai ales pentru a preveni pierderea de alte vieţi umane", a cerut premierul Boc tuturor membrilor Cabinetului,fara a face nicio deosebire intre ministrii care au atributiuni precisein domeniul inundatiilorsi cei care nu au legatura cu aceste fenomene.


Boc a mai cerut ca prefecţii care au intrat în concediu să fie rechemaţi la lucru, iar cei care şi-au planificat vacanţă să şi-o amâne măcar pe perioada atenţionărilor meteo şi hidrologice periculoase,informeaza Agerpres.


"Mai solicit, de asemenea, la Ministerul Administraţiei şi Internelor, ca toţi prefecţii să-şi suspende concediul de odihnă, dacă îl au planificat, iar cei care sunt în concediu să fie chemaţi, cel puţin până trece această avertizare. Să fie prezente toate autorităţile în judeţ", a atentionat Emil Boc.


Unul dintre prefectii vizati este prefectul de Botosani, Cristian Roman, care a fost plecat in concediu in ultimele doua saptamani si a revenit in tara in noaptea trecuta, dupa celebra vizita in teritoriu a premierului Emil Boc. Roman a detinut si functia de secretar general adjunct la MAI pe vremea ministrului Cristian David, dupa care a trecut in tabara PDL, fiind numit prefect.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.