Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
26.09.2012

Europarlamentarii PSD: PDL a votat din nou impotriva intereselor Romaniei în PE

Europarlamentarii PSD au condamnat delegaţia PDL din Parlamentul European pentru sabotarea alegerii lui Leonard Orban pentru un post la Curtea Europeană de Conturi.


„PDL demonstrează din nou că este un partid care pune interesele sale politice meschine mai presus de interesele ţării noastre. În urma unui joc murdar, delegaţia PDL din PE a mobilizat PPE pentru a vota împotriva alegerii lui Leonard Orban ca reprezentant al României la Curtea Europeană de Conturi. Este inadmisibil ca un om cu experienţa şi profesionalismul care îl caracterizează pe Leonard Orban să fie împiedicat să ocupe acest post în numele României. Alegerea domniei sale ar fi fost o adevărată mândrie pentru ţara noastră. Dar, în bună tradiţie pedelistă, oricine nu este din PDL, trebuie călcat în picioare. Europarlamentarii PDL au obligaţia să vină acum în faţa românilor şi să explice de ce au ales să saboteze alegerea unui compatriot, a unui foarte bun specialist, care a dovedit cu nenumărate ocazii că nu este sclavul intereselor politice, în cadrul unei instituţii importante a UE. Trebuie să explice de ce au văduvit România de obţinerea acestui prestigiu.  Oricum, indiferent de explicaţii, în mod normal, toţi eurodeputaţii PDL ar trebui să-şi dea demisia din PE de vreme ce ne arată tuturor că îşi bat joc de interesele României în Legislativul European”, acuză europarlamentarii PSD.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.