Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
26.09.2012

Europarlamentarii PSD: PDL a votat din nou impotriva intereselor Romaniei în PE

Europarlamentarii PSD au condamnat delegaţia PDL din Parlamentul European pentru sabotarea alegerii lui Leonard Orban pentru un post la Curtea Europeană de Conturi.


„PDL demonstrează din nou că este un partid care pune interesele sale politice meschine mai presus de interesele ţării noastre. În urma unui joc murdar, delegaţia PDL din PE a mobilizat PPE pentru a vota împotriva alegerii lui Leonard Orban ca reprezentant al României la Curtea Europeană de Conturi. Este inadmisibil ca un om cu experienţa şi profesionalismul care îl caracterizează pe Leonard Orban să fie împiedicat să ocupe acest post în numele României. Alegerea domniei sale ar fi fost o adevărată mândrie pentru ţara noastră. Dar, în bună tradiţie pedelistă, oricine nu este din PDL, trebuie călcat în picioare. Europarlamentarii PDL au obligaţia să vină acum în faţa românilor şi să explice de ce au ales să saboteze alegerea unui compatriot, a unui foarte bun specialist, care a dovedit cu nenumărate ocazii că nu este sclavul intereselor politice, în cadrul unei instituţii importante a UE. Trebuie să explice de ce au văduvit România de obţinerea acestui prestigiu.  Oricum, indiferent de explicaţii, în mod normal, toţi eurodeputaţii PDL ar trebui să-şi dea demisia din PE de vreme ce ne arată tuturor că îşi bat joc de interesele României în Legislativul European”, acuză europarlamentarii PSD.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.