Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
24.03.2010

Există viață la Palatul Victoria: O pisică a născut patru pisoi în sala de briefing a premierului Emil Boc

Incredibil, dar adevarat! O pisică ce reprezintă o prezenţă obişnuită în sediul Guvernului, fiind hrănită de angajaţii guvernamentali şi ziarişti, a născut in sala de briefing patru pui în noaptea de marţi spre miercuri, cu câteva ore înaintea şedinţei săptămânale de guvern, scrie Mediafax.


Personalul administrativ de la Palatul Victoria a descoperit, în dimineaţa zilei de miercuri, pisica şi cei patru pisoi nou-născuţi sub pupitrul de mixaj audio, care reglează microfoanele sălii de briefing de unde se adreseaza natiunii si mas-media primul-ministru şi membrii Cabinetului.


Pisica, al carei nume nu se cunoaste, este o prezenţă obişnuită la centrul de presă al Guvernului, ziariştii şi angajaţii Guvernului fiind cei care o hrănesc atunci când aceasta intră liniştită în Palatul Victoria.


Pentru a pătrunde în sala de briefing, mâța utilizează o mică deschidere într-o fereastră a centrului de presă, pe unde tehnicienii televiziunilor îşi trag cablurile de transmisie.


În urmă cu câteva săptămâni, pisica a intrat în sala de briefing chiar în timpul unei conferinţe a primului-ministru si i-a plăcut atat de mult la Palatul Victoria incât nu a mai plecat.


Pana in acest moment, purtatorul de cuvant al Guvernului nu a precizat daca seful de la Palatul Victoria pasteaza toti pisoii sau ii imparte cu boss-ul de la Palatul Cotroceni. (Foto: Mediafax)


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.