Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
10.02.2012

Gabriel Berca: Important va fi sa lucram in echipa, dar nu voi face concesii

La sediul M.A.I. s-a desfăşurat, vineri, în prezenţa primului ministru, Mihai Răzvan Ungureanu, ceremonia de învestire în funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor a lui Gabriel Berca.


Cu prilejul predării mandatului, fostul ministru al Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igaş, a adresat mulţumiri conducerii M.A.I., şefilor de Arme, tuturor structurilor ministerului, pentru activitatea desfăşurată.


“A fost o perioadă marcată de procese de reorganizare şi restructurare a unor structuri, iar aceste lucruri, împreună cu dumneavoastră, le-am făcut într-un mod cât se poate de profesionist” (...) „Voi rămâne în continuare ataşat de acest minister, în condiţiile în care ceea ce am făcut aici, am făcut cu bună credinţă şi am pus suflet în tot ce s-a construit”, a adăugat fostul ministru al Administraţiei şi Internelor.


La rândul său, ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a declarat că este onorat de funcţia încredinţată, precizând că "Este momentul să demonstrăm că Ministerul Administraţiei şi Internelor este chintesenţa administraţiei publice româneşti. Trebuie să dăm fiecărui angajat al acestui minister încredere, stabilitate şi atunci când condiţiile economice o vor permite, să reuşim să le dăm şi acele elemente financiare care conferă această stabilitate”.


De asemenea, Gabriel Berca a subliniat faptul că, una dintre priorităţile mandatului său, o reprezintă restabilirea încrederii populaţiei în Ministerul Administraţiei şi Internelor. „Important va fi să lucram în echipă, doar în echipă putem reuşi. Nu voi face însă concesii. Fiecare dintre noi suntem responsabili pentru ceea ce facem. Sunt convins că împreună vom performa şi acesta este angajamentul nostru”.


Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a apreciat „seriozitatea, sinceritatea şi dăruirea excepţională” pe care „angajaţii acestui minister o au în inima lor şi în ceea ce fac, dincolo de problemele fiecărei zile".


Referindu-se la problemele cu care se confruntă în această perioadă societatea românească, cauzate de urmările fenomenelor meteo nefavorabile, domnia sa a precizat că analizează varianta reorganizării centrelor de reacţie rapidă în situaţii de urgenţă sub o singură autoritate.


"Sunt adversarul disipării instituţionale a centrelor de reacţie în situaţii de urgenţă şi mă gândesc foarte serios la reorganizarea lor sub o singură autoritate coordonatoare. Cheltuiala de resurse şi de timp ne face rău”.


În final, prim ministrul României a adresat mulţumiri fostului ministru Traian Igaş pentru activitatea desfăşurată şi a urat succes ministrului Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca. (Sursa si foto: MAI)


Petre Craciun


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.