Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
09.08.2013

Germania/ Soldaților le cresc sânii !

Cotidianul francez Le Monde a publicat ieri o știre de senzație referitoare la soldații germani potrivit căreia, în Germania, parăzile militare au efecte cel puțin neașteptate. Un studiu medical publicat anul trecut a remarcat că un număr anormal de mare de soldați germani sunt atinși de “ginemacostie unilaterală”. Mai pe înțelesul tuturor, glandele lor mamare, majoritatea timpului cele din stânga, se dezvoltă de o manieră semnificativă atingând, în anumite cazuri, o dimensiune generoasă.


Cauza aceste anomalii ar fi profesională. Presiunea și frecarea stimulează glandele mamare, iar acestea produc hormoni care antrenează o creștere a sânului. Bjorn Krapohl, directorul departamentului de chirurgie plastică al spitalului militar din Berlin, descrie într-un studiu medical consacrat fenomenului “legătura evidentă între activitățile acestor soldați și dezvoltarea sânului de pe partea stângă”. Trupele cel mai atinse sunt soldații batalionului de gardă – Wachbataillon - care defilează cu ocazia vizitelor oficiale. La fiecare paradă aceștia execută aceeași mișcare repetată și lovesc arma de sânul lor stâng. Până acum douăzecișișase de soldați, din cei treizecișicinci diagnosticați cu această boală, au fost supuși unei ablațiuni, singurul tratament posibil pentru extirparea țesutului afectat.


 


Ioan Hurdubaie

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.