Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
31.10.2011

Huliganul care l-a lovit pe stelistul Galamaz a consumat alcool şi droguri înainte de meci!

Dragoş Enache, huliganul din galeria Petrolului care a intrat, duminica, pe terenul de joc la meciul cu Steaua şi l-a lovit pe George Galamaz cu boxul în faţă, a consumat droguri înainte de comiterea gestului, informaza site-ul observatorulph.ro.


Enache a fost retinut de jandarmi dupa ce l-a lovit pe Galamaz si a primit o corectie din partea a doi stelisti, fiind condus la Spitalul Judeţean Ploieşti, unde i s-au recoltat probe de sânge. Rezultatele preliminare au arătat că huliganul consumase droguri înainte de a intra pe stadion. Potrivit informatiilor furnizate redactiei noastre de catre reprezentantii Centrului de Evaluare, Prevenire si Consiliere Antidrog din Ploiesti, Enache a fost depistat pozitiv la metamfetamina. El nu era in evidentele centrului pentru consum de droguri.


Potricit sursei citate, testele vor fi repetate la Institutul de Medicină Legală pentru confirmarea rezultatelor preliminare. Enache a mai declarat medicilor că a consumat mai multe doze de bere.  Huliganul are 25 de ani şi locuieşte în cartierul Bariera Bucureşti. Acesta ar fi urmat cursurile Colegiului Naţional Lazăr Edeleanu, nu are ocupaţie şi nici antecedente penale.


Dragoş Enache a fost prezentat in fata instantei, care i-a emis un mandate de retinere pentru 24 de ore. In ciuda gestului sau huliganic, acesta a fost sustinut de circa 25 de fani ai echipei ploiestene.


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.