Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Ioan Rus: Voi schimba pe orcine care nu vede ca acum jucam in alt film
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
08.05.2012

Ioan Rus: Voi schimba pe orcine care nu vede ca acum jucam in alt film

Cu prilejul preluarii mandatului de ministru al Administratiei si Internelor, de la fostul titular, Gabriel Berca, ministrul Ioan Rus a declarat ca pleaca de la prezumtia de competanta a tuturor lucratorilor, dar ca vor fi schimbati toti cei care nu vor intelege ca de acum se joaca in alt film.


„Nu facem schimbări. Plecăm de la prezumţia de competenţă a tutuor angajaţilor acestui minister. Dar voi schimba pe orcine care nu vede că acum jucăm în alt film. Ştiu despre ce e vorba, vă încredinţez de buna mea intenţie, vom încerca să rezolvăm problemele. Vor sta alături de mine toţi cei care vor să facă ceva mai mult decât până acum”, a afirmat Ioan Rus.


“Noi reprezentăm un Guvern cu un statut special. Acesta este motivul pentru care și în programul de guvernare, pe partea Administrației și Internelor am introdus zece obiective, toate raportate la faptul că avem un buget deja aprobat, că avem un mandat de șase-șapte luni, raportate la nivelul criminalității, infracționalității, siguranței cetățeanului în acest moment în România și raportat la resursele pe care le avem pentru a îmbunătăți sau perfecționa activitățile noastre, raportate la un an special - 2012 - cu două scrutinuri electorale în care vom fi implicați în organizare și raportat la cel mai important obiectiv de politică externă al României, respectiv Schengen” , a mai adaugat ministrul Ioan Rus.


La randul sau, premierul Victor Ponta a declarat ca doreste un minister mai putin politizat si ca asteapta ca MAI sa asigure alegeri cat mai corecte. De asemenea, premierul a mai afirmat ca atat Ioan Rus, cat si Victor Paul Dobre, ministrul delegat pentru Administratie reprezinta propunerea sa.


"Am ales si mi-am asumat această alegere, vreau să vă asigur că amândoi reprezintă propunerea mea şi mai puţin a partidelor politice, pentru că îmi doresc un minister mai puţin politizat. Sunteţi ministerul care a suferit cel mai mult tulburările politice, bătălii la care dumneavoastră aţi fost spectatori sau victime. Îmi doresc ca noul mandat să fie ferit de aceste probleme", a spus Ponta.


Ioan Rus a mai detinut portofoliul Internelor in 2000-2004, in guvernarea Adrian Nastase. (Foto: Optimal Media)


Petre Craciun
_dsc7862_700

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.