Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
07.03.2012

Joi incepe a XVII-a editie a Salonului de carte, presa si muzica Bucuresti

In perioada 8-11 martie, la Muzeul National de Istorie a Romaniei, va avea loc cea de a XVII-a editie a Salonului de carte, presa si muzica, organizat de Amplus International Ltd. Bucuresti. Evenimentul va inaugura Anul Cultural al Capitalei.


Programul de vizitare este urmatorul:


8 martie – orele 11-19.00


9 si 10  martie – orele  11- 19.00


11 marie – orele 11 – 16.00.


„Manifestarea va reuni, ca si ca si la editiile precedente, edituri, importatori si distribuitori de carte, fundatii, societati si institutii de invatamant superior si nu in ultimul rand reprezentanti mass-media. Evenimentul va constitui cadrul perfect de evidentiere a diversitatii culturale a comunitatilor etnice din Romania, prezente in standuri proprii cu elemente caracteristice si pitoresti, vizand arta, traditiile si obiceiurilor lor specifice. Diversitatea registrului tematic expus, numarul si calitatea firmelor expozante, larga audienta a actiunilor complementare: lansari de carte, mese rotunde, dezbateri, proiectii de filme, momente artistice, intalniri cu personalitati ale viatii culturale vor constitui coordonatele majore ale acestei manifestari traditionale”, a declarat, in exclusivitate pentru Optimal Media, doamna Maria Stancu, directorul Amplus.


Optimal Media este partener media al salonului.


Joi de dimineata, de la ora 7.30, Maria Stancu, directorul Amplus si Petre Craciun vor fi invitati in direct la TVR 3, unde vor vorbi in direct despre acesta editie si despre cartile ce vor fi lansate de catre Editura Zorio in acesta saptamana.
Citeste si aici.


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.