Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Liberalii au datorii mai mari decat PSD-ul, multe dintre ele chiar la Dinu Patriciu
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
14.04.2010

Liberalii au datorii mai mari decat PSD-ul, multe dintre ele chiar la Dinu Patriciu

Partidele de opozitie au ramas cu mari datorii dupa campania electorala. Dupa ce presedintele PSD Victor Ponta a declarat ca a cerut audit financiar pentru a lamuri datoriile existente, iata ca in presa au inceput sa circule informatii asemanatoare despre datoriile pe care le au liberalii.


Potrivit ziarului Gandul de miercuri, PNL este într-o situaţie mai gravă, datoriile partidului ridicându-se la 3 milioane de euro, faţă de cele 2 milioane ale pesediştilor.


Echipa de conducerea a partidului a discutat, la ultimele intalniri, acesta problema,  soluţia găsită fiind “birul pe filiale”, adica fiecare organizaţie va trebui să plătească, in medie, 1.000 de euro lunar, în funcţie de anumite criterii.


Organizatiile cele mai bogate, care au primari si presedinti de consilii judetene, vor avea o contributie mai mare, iar celelalte cu sume sub baremul de 1.000 de euro. Daca se va merge in acest ritm, datoria de  3 milioane de euro ar putea fi plătita în… 6 ani.


Secretarul general adjunct Ion Brad, cel care raspunde  de finanţele partidului, a confirmat, pentru Gândul, că PNL are datorii de aproximativ 12,7 milioane lei (3,1 milioane de euro) "datorii istorice", adică restanţe din campaniile electorale precedente.


"Din acestea, peste 90 la sută sunt datorii din ultima campanie electorală", a  declarat Brad pentru cotidianul citat.


Liberalul a precizat că sumele cele mai mari trebuie achitate pentru tipărituri şi materiale promoţionale - pixuri, brichete, lanterne, pături - şi firmei care s-a ocupat de organizarea evenimentelor electorale, Odyssey, a lui Dinu Patriciu. "Este cam al treilea creditor, avem să le dăm în jur de 2,7 milioane lei", a adăugat secretarul general adjunct.


Gandul mai noteaza ca, printer liderii PNL circula informaţia că Patriciu ar fi ameninţat că va bloca în justiţie conturile partidului dacă nu i se va plăti datoria.


"Mie, personal, nu mi-a comunicat, dar am auzit că ar fi fost discuţii în care se punea problema ca ei (Odyssey - n.red.) să meargă pe cale legală", susţine Ion Brad.


Preşedintele Crin Antonescu a recunoscut că PNL are datorii mari, "de ordinul a 2 - 3 milioane de euro".


Antonescu speră ca partidul să recupereze aceste sume de la cotizanţi: "Sunt datoriile partidului şi partidul trebuie să le plătească. N-o să mă duc eu prin oraş să caut bani!".


Problema datoriilor PNL a fost discutata si la Congresul partidului de la inceputul lunii martie, Viorel Catarama declarand cu acel prilej ca PNL ar avea datorii de 1,6 milioane de euro. Se pare ca realitatea este chiar si mai dura. (Foto: mediafax.ro)


Petre Craciun


 


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.