Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
26.02.2013

Liderul Coreei de Nord a asistat la manevre de simulare a unui adevarat razboi

Liderul Coreii de Nord, Kim Jong-Un, a asistat la manevre cu tiruri reale de simulare a unui "adevărat război", a anunţat marţi mass-media oficială, în ziua următoare inaugurării preşedintelui Coreii de Sud.


"Un baraj nesfârşit de obuze a fost tras spre +poziţiile inamice+, zguduind cerul şi pământul şi toate au fost cuprinse de flăcări", a declarat agenţia oficială KCNA. "Încântat de spectacolul poziţiilor inamice în foc, /Kim/ era satisfăcut".


Potrivit KCNA, preluată de AFP, manevrele nord-coreene au avut ca scop testarea capacităţilor armatei de "a conduce un adevărat război".


Agenţia nu a precizat locul şi nici data acestor manevre militare, dar anunţul intervine la o zi după începutul oficial al mandatului prezidenţial al lui Park Geun-Hye.


Dna Park, prima femeie aleasă preşedinte al Coreii de Sud, a subliniat, în discursul său de învestitură, că nu va tolera nici cea mai mică provocare din partea Nordului, care a efectuat la mijlocul lunii februarie al treilea test nuclear.


Dar ea a promis de asemenea să urmeze o politică bazată pe încredere cu Phenianul, spre deosebire de predecesorul său Lee Myung-Bak, un adept al liniei dure. AGERPRES

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.