Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
05.07.2012

Lovitura de imagine pentru Ponta: Generalul american Wesley K. Clark devine consilier special al premierului Romaniei

Generalul american Wesley K. Clark a devenit consilier special al Primului Ministru, pe teme de securitate si strategii economice. Prin prezenta sa alaturi de echipa Primului Ministru, generalul Clark doreste sa transmita un semnal de sustinere si de apreciere a noii directii pe care a adoptat-o Romania in acest an.


Premierul Ponta l-a rugat pe generalul Wesley Clark sa accepte pozitia de consilier special pe probleme de strategii economice, securitate.


„Inca de la momentul la care am primit functia de prim-ministru, mi-am stabilit niste prioritati. Am realizat ca am foarte mare nevoie de o personalitate recunsocuta la nivel international, dar am aflat si ca este un extraordinar economist, este implicat la nivelul cel mai inalt in strategiile economice, in energie si agricultura.  Printr-o cunostinta comuna si printr-un noroc, am avut ocazia sa il cunosc si este o mare oportunitate. Mi-am cerut scuze ca suntem intr-o criza politica. Este un consilier onorific, nu este platit. Este oprimist si are o parere foarte buna despre Romania”, a declarat Victor Ponta, la Antena 3, in seara zilei de joi.


„Eu nu am venit aici in legatura cu situatia politica. Eu de 12 ani lucraz in domenii economice. Mi s-a parut totul foarte logic si cred ca pot atrage investitori. Romania ar putea fi unul dintre cele mai bogate state din zone. Va trebui sa ne concentram pe aceste sectoare. Este o revolutie energetica in SUA. Este si putere hidro neexploatata. Romania ar putea deveni un exportator de energie. Oamenii vor o agricultura mai performanta. Fermierii din toata lumea pot beneficia de tehnologia de varf”, a declarat Clark la emisiunea lui Mihai Gadea de la Antena 3.


Petre Craciun  

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.