Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
16.11.2011

Lucian Bute s-a intalnit cu studentii si profesorii Academiei de Politie

Miercuri, marele sportiv roman Lucian Bute, campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, a avut o întâlnire emoţionantă cu studentii si profesorii Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”. Alături de Lucian Bute, la acest moment festiv au participat Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box şi reputatul comentator sportiv, Adrian Fetecău.


Oaspeţii Academiei de Poliţie au fost întâmpinaţi de rectorul academiei, comisar-şef dr. Ioan-Liviu Tăut, si de directorul Departamentului Educaţie Fizică, comisar-şef prof. univ. dr. Daniel Torje.


Întâlnirea cu studenţii a avut loc în Aula Academiei, unde peste 400 de participanţi i-au făcut o primire călduroasă marelui campion. Dialogul dintre invitaţi şi studenţi s-a desfăşurat într-o atmosferă foarte placuta, de nenumarate ori reputatul pugilist fiind rasplatit cu aplauze şi ovaţii.


În semn de recunoştinţă pentru spiritul de abnegaţie şi pentru exemplul de patriotism, voinţă şi dârzenie dovedite în ringul de box şi în afara lui, conducerea Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” i-a înmânat lui Lucian Bute un trofeu şi o diplomă de excelenţă.


Pentru susţinerea mişcării sportive şi pentru promovarea boxului românesc, Rudel Obreja şi Adrian Fetecău au primit plachete şi diplome de excelenţă.


La ieşirea din Aula Academiei, Lucian Bute şi Rudel Obreja au semnat în Cartea de Onoare şi au acordat autografe participanţilor. Marele sportiv nu s-a lasat invitat de doua ori pentru a face o fotografie de grup cu studentii academiei si cu profesorii acestora.


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.