Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
05.03.2012

Masacru provocat in Capitala de un sofer pe ambulanta MAI

Un agent de politie, angajat al Ministerului Administratiei si Internelor in calitate de sofer pe o ambulanta a Directiei Medicale a ministerului, a impuscat opt persoane, printre care si sotia sa. Masacrul s-a produs intr-un coafor din apropierea restaurantului Perla, la intersectia dintre Stefan cel Mare si Dorobanti.


Tragedia s-a produs la ora 17.30, in incinta salonului, unde agentul a intrat pentru a aplica o corectie fatala sotiei sale, lucratoare in unitate, care depusese actele de divort. Femeia a fost impuscata in cap si a decedat pe loc. La scurta vreme a mai decedat o alta lucratoare, care a primit prim-ajutor dar pentru ea era prea tarziu. Alte sase persoane au fost ranite, prezentand rani in diferite zone ale corpului.


Dupa masacrul comis, agentul a iesit din coafor si s-a dus in incinta unei unitati Transelectrica, unde s-a intretinut cu personalul de paza pana a venit politia pentru a-l ridica.


Potrivit declaratiilor facute de Traian Igas pentru Realitatea FM, agentul lucrase in aparatul central al MAI pana in 2010, cand a fost disponibilizat, gasindu-si de lucru ca sofer pe ambunalta. Acesta se angajase ca personal contractual in 2004, iar ijn 2007 fiind trecut in randul politistilor.


Din datele existent pana acum, agentul avea arma proprie, cu care a efectuat focurile ucigase.


Realitatea TV a relatat ca, anterior, barbatul fusese internat pentru probleme psihice, si ca victim depusese plangere pentru faptul ca fostul sau sot era violent.


Vom reveni.


Petre Craciun


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.