Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
14.04.2010

Mihai Gadea: “O sa-mi fac emisiunea doar pupand puterea-n fund” (VIDEO)


Miercuri seara, Sinteza zilei a avut o editie speciala, denumita Omagiu conducatorului iubit, o parodie in alb si negru la adresa presedintelui Traian Basescu si a conducerii “de partid si de stat”.


Emisiunea a inceput prin lecturarea unui imn de slava la adresa conducatorului, citit de realizatorul Mihai Gadea, apoi telespectatorii au putut revedea, dupa 20 de ani, genericul Telejurnalului de pe vremuri.


Printre rubricile editiei speciale amintim “Tezaur folcloric” (unde au fost difuzate manele de campanie, de sustinere a lui Traian Basescu), “Transmisie de la Scornicesti/Rachitele”.


Au fost invitati in emisiune “tovarasii” Valentin Stan, Oana Dobre si Mugur Ciuvica si Victor Ciutacu. Oana Dobre a primit cravata de pionier de la Mihai Gadea, pe un fond sonor oferit de laptop-ul tovarasului Stan.


“O sa-mi fac emisiunea doar pupand puterea-n fund”, au fost cuvintele pe care Mihai Gadea le-a repetat de mai multe ori. Mihai Gadea a facut trimitere la "Plenara tovarasului" Basescu de la B1Tv, precum si la initiativa unor lideri ai PDL (Mircea Toader) de a schimba Legea CNA-ului, astfel incat sa poata fi sanctionati realizatorii care vor mai critica puterea si guvernul.


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.