Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
15.06.2010

Motiunea a cazut pentru numai opt voturi

Motiunea de cenzura „Opriti genocidul social” impotriva Guvernului Boc a cazut cu doar 228 de voturi "pentru". Opt voturi au lipsit opozitiei pentru ca motiunea sa treaca.


Votul a inceput la ora 16,41, iar rezultatele s-au anuntat la ora 18.15.


Pentru ca motiunea sa fi fost adoptata de Parlament era nevoie de 236 de voturi. Din totalul din 471 de parlamentari, 108 au absentat, marti, de la lucrari.


Au existat parlamentari ai puterii care au votat motiunea, ia unii au pus in urma, pe langa bile, guma de mestecat, pastile de Piramidon si bani.


Imediat dupa anuntarea rezultatelor, Victor Ponta a anuntat ca este foarte dezamagit de rezultat, urmand ca cele doua legi sa fie sesizate la Curtea Constitutionala. „Mai avem o motiune de cenzura si ne vom folosi toate puterile pentru a lupta impotriva acestui guvern”, a mai adaugat Ponta.


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.