Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
10.11.2011

Oraşul Otrăvit, documentarul Antena 3 (emisiunea In premiera) a primit premiul special al juriului la cea mai râvnită categorie de la AIB 2011

Carmen Avram şi echipa emisiunii 'În Premieră' de la Antena 3 au câştigat PREMIUL SPECIAL din partea JURIULUI AIB (The AIB's International Jury Highly Commends), pentru documentarul 'Oraşul Otrăvit'. Materialul realizat de Andrei Ciurcanu, Mihai Dina şi Zsolt Lenard a fost premiat la cea mai râvnită categorie a competiţiei, categoria 'Best Investigative documentary - TV' (Cel mai bun documentar de investigaţie pentru TV), unde a concurat cu materiale realizate de televiziunile CNN International, BBC, Aljazeera English sau Channel News Asia.


Documentarul Antana 3 a participat la gala premiilor International Media Excellence Awards acordate de The Association for International Broadcasting. Antena 3 a fost singura televiziune din România care a ajuns în finala premiilor AIB 2011, alături de alte posturi de televiziune imense ca renume şi profesionalism: CNN International, Aljazeera English, Swiss Television sau BBC London.


'Oraşul otrăvit', este povestea incredibilă despre pământul otrăvit cu tone de mercur din inima oraşului Turda, unde toată populaţia respiră vapori de mercur şi praf cancerigen în fiecare zi.


Iata lista premiilor acordate:


Best investigative documentary - TV (Cel mai bun documentar de investigaţie):


DR (The Danish Broadcasting Corporation), Denmark - The Man who lied the World into War


Aljazeera English, Qatar - On a wing and a prayer


BBC London, UK - Project Prevention


Antena 3, Romania - The Poison on our homes


Channel News Asia, Mediacorp, Singapore - Unbroken Faith


CNN International, USA - World's Untold Stories: Locked up and Forgotten


Carmen Avram şi echipa emisiunii 'În premieră' au mai fost nominalizaţi cu materialul 'Români pe drumuri' la categoria Current Affairs Documentary - TV, în timp ce o a treia nominalizare a venit pentru modul în care Antena 3 a acoperit, în timpul emisiunii 'Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu', tragedia de la maternitatea Giuleşti, se arata intr-un comunicat al Antenei 3.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: ekucijey

http://doxycycline-cheapbuy.site/ - doxycycline-cheapbuy.site.ankor onlinebuycytotec.site.ankor

Publicat de: ivozuvayuhita

http://doxycycline-cheapbuy.site/ - doxycycline-cheapbuy.site.ankor onlinebuycytotec.site.ankor


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.