Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
28.11.2012

Ponta: N-am putea sa desecretizam discutiile din CSAT despre rapirea din Irak?

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca ar fi de acord sa fie desecretizate stenogramele din CAST, cu conditia sa fie supuse acestui regime si cele din vremea guvernului condus de Emil Boc. Ponta a comentat astfel o declaraţie a şefului statului referitoare la desecretizarea unor stenograme CSAT.


"E foarte bine dacă o face, eram vreo 20 de oameni acolo. Restul, cu ameninţările dlui preşedinte cu stenogramele, mă amuză. Dar nu vrea să le desecretizăm pe toate? Să le vedem şi pe cele din vremea când era dl. Boc premier? Ce se vorbea la CSAT? Şi cele în care au decis reducerea bugetului pentru Apărare? Bugetul pentru Apărare era redus anual. N-ar vrea dl preşedinte Băsescu să le desecretizeze?", a spus premierul, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PSD, citat de Agerpres.


Ponta a mai facut referire si la desecretizarea stenogramelor referitoare la răpirea din Irak a trei jurnalişti.


"Dar n-am putea să desecretizăm discuţiile din CSAT despre răpirea din Irak? Să aflam cine i-a răpit, cine i-a adus înapoi şi cât ne-a costat? Cred că e o idee foarte bună. Să începem cu răpirea din Irak. Sunt convins că mâine o desecretizează, că n-are nimic de acuns dl. preşedinte, nici sume, nici cifre, nici persoane. Să nu se joace cu focul! Că pisica blândă, ştiţi cum... Da, dar eu nu pot să le desecretizez. (...) Să spună dl preşedinte dacă e aşa curajos", a mai adaugat Ponta.


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.