Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
18.11.2012

Ponta: Propunerea lui Van Rompuy presupune o alocare cu cinci miliarde de euro pe coeziune si trei miliarde euro pe politica agricola, mai putin pentru Romania

Premierul Victor Ponta a declarat sâmbătă, cu prilejul unei intalniri la Bistriţa, că propunerea preşedintelui Consiliului European pentru bugetul Uniunii Europene, este cu opt miliarde de euro mai puţin pentru România, iar preşedintele Traian Băsescu trebuie să voteze împotriva acestei propuneri.


„Propunerea lui Van Rompuy presupune o alocare cu cinci miliarde de euro pe coeziune şi trei miliarde euro pe politica agricolă, mai puţin decât ceea ce a propus CE. Înseamnă 400 de euro mai puţin pe fiecare dintre dumneavoastră din fonduri europene. Dacă votează , ne ia 400 de euro de la fiecare, dacă votează , merge pe propunerea CE ", a declarat duminica Victor Ponta, citat de TVRInfo.


Ponta a mai spus ca presedintele Traian Basescu ar trebui „să nu mai meargă la Bruxelles să reprezinte interese personale, cum a făcut de multe ori, îmi doresc să reprezinte interese naţionale".


Presedintele PSD a mai adaugat ca tara noasta nu a intrat in UE doar pentru a avea ANI şi DNA.


„Fundamentul intrării noastre în UE nu este doar să ne facă ANI şi DNA. Este bine, un lucru extraordinar, dar am intrat ca şi alte ţări pentru că UE presupune coeziune şi o dezvoltare comună. Dacă agricultorul român are subvenţii de trei ori mai mici decât cel francez şi spaniol despre ce solidaritate vorbim? Dacă ni se spunea în 2007: nu o să aveţi nici drumuri, nici spitale, nici agricultură ca în vest, dar o să vă facem ANI şi DNA, poate că ne gândeam de mai multe ori. Eu sunt un proeuropean convins şi eu cred că domnul preşedinte Băsescu prin tot ce face inspiră în populaţie un sentiment anti-european”, a mai adaugat Ponta.


Băsescu va reprezenta România la Consiliul European din 22-23 noiembrie, unde se va negocia bugetul Uniunii pe următorii 7 ani. O alta tara care isi manifesta deja nemultumirea fata de bugetul pe 2014-2020 este Spania.


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.