Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
24.01.2014

Ponta: Vina în cazul accidentului de luni nu aparţine, în niciun caz, structurilor de Interne

Premierul Victor Ponta a luat parte, vineri, la sediul MAI, la o videoconferinţă cu structurile Ministerului de la nivel central şi teritorial în contextul ninsorilor anunţate, de vineri seară, în majoritatea regiunilor ţării.Premierul a transmis, cu acest prilej, un mesaj de încredere personalului MAI şi a subliniat că vina în cazul accidentului de luni nu aparţine, "în niciun caz", structurilor de Interne.Dacă vorbim de accidentul de luni, în niciun caz vina nu aparţine structurilor de Interne ci altor structuri ale statului, care şi-au asumat această vină, a declarat Victor Ponta.Premierul a adăugat că şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi-a făcut datoria, că oamenii din teren, de la locul accidentului, şi-au făcut, de asemenea, datoria. Dacă li s-ar fi spus unde să caute, în mod corect, poate că lucrurile arătau altfel. Responsabilitatea, uneori, nu e acelaşţi lucru cu vinovăţia, a spus Victor Ponta.O să vă apăr cu toate forţele şi împotriva oricui care va veni să generalizeze lucuri care nu au funcţionat, a mai spus Victor Ponta. Totodată, Victor Ponta a anunţat că "acele proceduri care trebuie să funcţioneze mai bine" vor fi îmbunătăţite.Victor Ponta, mesaj de încredere pentru MAIIndiferent de cea ce se spune sau nu pe la televizor, aveţi tot sprijinul meu, aveţi toată încrederea mea. Cât timp o sa fiu membru al Guvernului o să vă apăr. Ştiu că vă faceţi treaba bine, corect şi eficient, va rog să o faceţi în continuare, a spus Victor Ponta.Am simţit nevoia să vă dau acest mesaj de încredere şi de admiraţie. Cred că e cel mai important mesaj, inclusiv de Ziua Unirii, a mai spus premierul.” Indiferent de cea ce se spune sau nu pe la televizor, aveţi tot sprijinul meu, aveţi toată încrederea mea. Am venit să vă cer să vă faceţi datoria foarte bine. O să vă apăr cu toate forţele şi împotriva oricui care va veni să generalizeze lucuri care nu au funcţionat. Dacă vorbim de accidentul de luni, în niciun caz vina nu aparţine structurilor de Interne, ci altor structuri ale statului, care şi-au asumat această vină”, a declarat Ponta. (Sursa: TVR)

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.