Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
02.04.2013

Ponta despre şefii Parchetelor: Voi numi întâi un nou ministru al Justiţiei; nu va fi procedură rapidă

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că va numi mai întâi un nou ministru al Justiţiei, care ar urma să stabilească şi să conducă toate procedurile privind desemnarea noilor şefi ai Parchetelor.


"Probabil că voi numi întâi un nou ministru al Justiţiei care va stabili şi va conduce aceste proceduri", a explicat Ponta, după ce a participat la şedinţa Secţiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.


El a precizat că îl va anunţa pe preşedintele Traian Băsescu despre faptul că nu va fi urmată o "procedură rapidă" pentru numirea noilor şefi ai Parchetelor.


"O să îl anunţ pe preşedinte că nu o să avem o procedură rapidă", a spus Ponta.


Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, că a avut o discuţie cu Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii pe procedura de urmat în cazul numirii şefilor Parchetelor.


"N-am făcut niciun fel de nominalizare, nu am vorbit de niciun fel de nume. Am avut o discuţie cu Secţia de procurori despre procedură. (...) Opinia este de a merge pe o procedură de selecţie. Am luat act de acest punct de vedere", a spus Ponta după ce a participat la şedinţa Secţiei de procurori a CSM. AGERPRES

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.