Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
07.02.2011

Preşedintele interimar al Republicii Moldova, Marian Lupu, nu are niciun consilier (VIDEO)


Actualul preşedintele interimar al Republicii Moldova, Marian Lupu, nu are niciun consilier, afirmand ca, deocamdată, se descurcă şi singur. Marian Lupu a declarat că cele nouă funcţii vacante de consilieri vor fi suplinite când va fi cazul.


Fostul presedintel al Moldovei, Mihai Ghimpu, a preluat interimatul funcţiei de şef al statului pe 11 septembrie 2009 si l-a numit pe primul său consilier pe probleme de politică externă, Mihai Balan, abia peste trei luni, informeaza Publika TV.


La scurt timp, el a fost, însă, desemnat în funcţie de ambasador în Grecia. În locul lui a venit analistul politic, liberalul Vlad Lupan.


Alti consilieri ai lui Ghimpu au mai fost sociologul Dan Dungaciu, adus de la Bucuresti pentru problemele integrării europene a fost sociologul de la Bucureşti. Numirea altui consilier, comentată mult de politicieni, a fost cea a ex-medicului-şef al spitalului de psihiatrie, Constantin Ţurcan.


Mihai Ghimpu a mai avut consilieri pe probleme politice, economice, de dezvoltare socială, de cultură, învăţământ, pe problemele complexului agroindustrial şi ale administraţiei publice.


În timpul mandatului, Mihai Ghimpu a avut şapte consilieri prezidenţiali (doua functii au ramas vacante) şi trei în calitatea sa de preşedinte al Parlamentului.


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.