Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - ”Prietenia” șefului TVR Iași, Vasile Arhire, l-a deranjat pe Traian Băsescu
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
25.01.2010

”Prietenia” șefului TVR Iași, Vasile Arhire, l-a deranjat pe Traian Băsescu

Scandalul dintre președintele Traian Băsescu și TVR îmbracă forme  nebănuite. Supărat pe televiziunea publică in campania electorală, Băsescu a trimis nenumărate săgeți către președintele TVR, Alexandru Sassu, pe care il dorește schimbat de la conducerea acestei instituții.


"Eu nu voi mai merge la Televiziunea naţională atâta timp cât acest om este preşedintele televiziunii. Nu voi mai merge la televiziunea naţională, o să încerc să stabilesc cu altă televiziune ca preşedintele să meargă odată pe lună să explice romanilor unde e ţara, ce se întâmplă, dar cât timp domnul Sassu este preşedintele Televiziunii Romane eu nu mai merg acolo", declara Băsescu în urmă cu câteva săptămâni.


In acest timp, T.B. a valorizat o televiziune numită de unii ”zero TV”. Este vorba, desigur, de OTV.


Promisiunea lui Traian Băsescu s-a materializat până in acest week-ened, când a survenit o surpriză neplăcută pentru șeful statului, prilejulită de Gala Premiilor PDL de la Iași.


Fără a fi anunțat, sâmbătă în capitala Moldovei însă, a beneficiat din partea studioului teritorial TVR Iaşi de o transmisie în direct de aproape o oră. Preşedintele a fost vizibil deranjat de situaţie, mai ales că pe tot parcursul festivităţii nu a scos un cuvânt iar la final s-a retras imediat în camera sa de hotel, notează cotidianul Gândul.


Gala a fost organizată Dan Cârlan, cel care conduce organizaţia judeţeană a PDL Iaşi. Deși era vorba de un eveniment politic, acesta s-a trezit cun un inters deosebit din partea TVR Iași, care a decis să transmisă live cele două ore de gală. Așa se face că Traian Băsescu s-a trezit in direct pe TVR, deși jurase că nu mai apare până când nu va fi schimbat Sassu.


Gândul mai releatează că Băsescu a ajuns la festivitate cu jumătate de oră întârziere, a luat loc la o masă la care se mai afla preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi prefectul judeţului Iaşi, Dragomir Tomaşeschi. A urmărit în tăcere festivitatea filmată de TVR Iaşi.


Senatorul Dumitru Oprea, preşedintele filialei municipale a PDL Iaşi, și-a manifestat și el nedumerirea pentru interesul acordat de TVR Iași evenimentului, cu atât mai mult cu cât era vorba despre unul eminamente  politic.


Dan Cârlan susţine că lucrurile sunt forţate: "Noi nu am ştiut că domnul preşedinte va veni de seara la Iaşi şi prezenţa la Gală a fost o surpriză. Cât priveşte transmisiunea TVR Iaşi, evenimentul nu a fost unul politic. Noi am asigurat doar infrastructura şi a fost o gală prin care personalităţile Iaşului au primit recunoaştere. Şi e normal ca o televiziune regională să transmită aşa ceva. Restul sunt doar speculaţii", a mai adăugat Cârlan, preluat de Gândul.


Pe de altă parte, dincolo de supărarea lui Traian Băsescu, ne punem intrebarea dacă transmisia live de la Iași nu este și un ”gest de prietenie” pe care Vasile Arhire, șeful TVR Iași, îl face față de noua conducere? Surse din TVR spun că domnia sa și-a schimbat și culoarea politică, din roșu in portocaliu, numai să fie bine. Din păcate, a ieșit rău pentru că și prea multă ”prietenie” strică, dacă este fără măsură...


Petre Crăciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.