Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
21.01.2012

Proteste la Madrid/ Va rugam sa ne scuzati nu trimitem cat furati

Aproape 100 de romani din Spania au manifestat, sambata, impotriva guvernului condus de Emil Boc si presedintele Traian Basescu. Protestul a avut loc in fata Ambasadei Romaniei la Madrid si a fost convocat, potrivit romanul.eu, de filialele PSD si PC din Spania.


Actiunea a fost aprobata de autoritatile spaniole si a durat circa o ora, lozincile care au atras atentia fiind: "Va rugam sa ne scuzati nu trimitem cat furati", "Jos Basescu", "Basescu si sleahta ta, diaspora nu te vrea",  "Udrea nu uita, tara nu-i poseta ta", "A venit vaporu ca sa-l ia pe chioru", "Iesi afara javra ordinara", "Jos dictatura", "Solidaritate" si "Anticipate", "Marinare nu uita, Romania nu te vrea", "Hotii", "Demisia", "Voi sunteti viermii".


Protestatarii au afisat o pancarta cu mai multi membri ai Guvernului, alaturi de presedintele Basescu, pe care scria: "Calaii neamului romanesc. Jos dictatorul!".


"Vrem democratie. Vrem ca Basescu sa plece. Sa plece dictatorul, sa-l ia pe piticul de la Palatul Victoria, s-o ia pe Tanti Nuti cu posetele si sa ne lase. Vrem alegeri anticipate, nu comasate. Afara cu guvernul Boc, afara cu UDMR din Parlament si afara cu UDMR de la conducerea Romaniei", a declarat Dan Tanasa, presedintele filialei PC Spania, citat de romanul.eu.


Potrivit PSD Diaspora, duminica vor avea loc alte proteste similare la Consulatele de la Zaragoza si Barcelona.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.