Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
04.03.2010

Raluca Turcan face apel la fostii colegi liberali sa opreasca razboiul cu PDL

Cu numai cateva zile inaintea congresului PNL, Raluca Turcan apeleaza la calea epistolara pentru a reface puntile de legatura cu PDL.

"Sunt aproape 4 ani de zile de când a început războiul rece în Alianţa D.A. şi aproape 3 ani de zile de când această Alianţă s-a rupt. Avem opinii diferite asupra acestei părţi a istoriei noastre comune, dar sunt convinsă că avem păreri foarte asemănătoare asupra beneficiilor pe care Alianţa D.A. le-a adus României atâta timp cât ea a funcţionat (integrarea europeană fiind cel mai bun exemplu). În timpul care a trecut de la ruperea Alianţei D.A., dreapta românească a cunoscut evoluţii importante, iar cea mai importantă este aceea că dreapta a devenit mai puternică decât stânga. Meritul este atât al PD-L, cât şi al PNL, iar liberalii din ambele partide se pot felicita pentru actuala supremaţie a dreptei în raport cu stânga", arata Turcan in scrisoarea sa.


Raluca Turcan le mai scrie liberalilor ca, indiferent de persoana care va fi aleasa si de sistemul de vot, trebuie oprit razboiul cu democrat liberalii.
"Lupta de ani de zile cu PDL v-a adus o mulţime de probleme şi niciun avantaj. Această luptă v-a împins în braţele PSD şi a făcut rău ideii de coerenţă a scenei politice româneşti. Această luptă v-a plasat de două ori în opoziţie, după ce liderii PNL au refuzat în două rânduri un parteneriat la guvernare cu Partidul Democrat Liberal. Continuarea acestei lupte va transforma PNL într-un partid-kamikaze, care se îndreaptă de bună voie spre sinucidere, cu singurul obiectiv de a produce cât mai multe pierderi celor pe care-i consideră adversari. Poate fi acesta obiectivul unui liberal autentic? Îşi poate asuma un liberal autentic o ideologie nihilistă, opusă optimismului funciar ce caracterizează proiectul liberal? Vă regăsiţi în mentalitatea de tip ori noi, ori ei?", mai adauga Raluca Turcan.


Fosta membra a PNL ii mai invita pe fostii sai colegi sa aleaga calea cooperarii în locul conflictului.

Petre Craciun

 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.