Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/optimalm/lib/db/DB.php on line 46

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256

Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /home/optimalm/lib/db/db.lib.php on line 256
Optimal Media - Răzvan Mustea ales preşedinte al OTPDL. Inceteaza interimatul lui Cristian Hrituc
Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
04.06.2011

Răzvan Mustea ales preşedinte al OTPDL. Inceteaza interimatul lui Cristian Hrituc

Deputatul democrat-liberal Răzvan Mustea a fost ales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal, la Convenţia Naţională a OTPDL desfăşurată la Palatul Parlamentului, informeaza Agerpres.


Mustea, deputat şi prim-vicepreşedinte al organizaţiei PDL Vrancea, a fost ales cu 892 de voturi, dintre care patru au fost împotrivă, iar 30 de voturi au fost anulate.


In varsta de 33 de ani, el a candidat cu moţiunea "Tinerii - Forţa Dreptei". Pana in acest moment, functia a fost asigurată interimar de Cristian Hriţuc.


Prim-vicepreşedinte al OTPDL a fost ales Alexandru Nazare (31 de ani) cu 880 de voturi "pentru", 16 "împotrivă " şi 30 anulate, iar secretar general al tineretului democrat-liberal - Darius Pintilie (32 de ani), consilier al premierului Emil Boc, cu 874 de voturi "pentru", 22 "împotrivă" şi 30 de buletine de vot anulate, mai informeaza Agerpres.


La conventie au fost prezenti, dintre seniori: Emil Boc, Roberta Anastase, Elena Udrea, Anca Boagiu, Sever Voinescu, Mircea Toader, Daniel Funeriu, Valerian Vreme, Ştefan Pirpiliu, Gelu Vişan.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.