Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
27.07.2010

Realizatorul TV Cristian Tabără cercetat pentru viol asupra unei minore

Cristian Tabără este cercetat de procurori pentru viol, isi informeaza cititorii Evenimentul zilei. Potrivit sursei citate, pe numele directorului Departamentului Film al TVR Cristian Tabără există un dosar penal, ce are la baza reclamatia depusa de o detita de 12 ani, „fiica uneia dintre fostele lui iubite”.


"În dosarul penal cu numărul 2279/P/2010, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti desfăşoară acte premergătoare începerii urmăririi penale împotriva numitului Tabără Cristian sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol asupra unui minor, faptă prevăzută de articolul 197 alineatul 3 din Codul Penal", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Parchetului, procuror Alexandra Lăncrănjan, pentru ziarul citat.


Mama fetitei a declarat ca a fost alegerea acesteia de a face plangere si ca doreste sa isi apere copilul de un scandal de presa.


Realizatorul TV a negat acuzatiile, afirmand: "Nu vreau să vorbesc despre o asemenea prostie".


"Nu a fost vorba despre un viol propriu-zis. Să nu vă imaginaţi că s-a ajuns acolo. A fost vorba despre... nici nu ştiu cum să-i spun... Fiica mea este un copil cuminte, am încredere în ea, am încredere în ceea ce spune. Problema e că nu ştiu nici acum dacă e mai bine ca el să răspundă cu închisoarea sau alt fel... Mi-e teamă ca fiica mea să nu fie târâtă într-un scandal de presă. Nu vreau aşa ceva"... "Am mers cu ea la poliţie. A fost audiată de o doamnă comisar... nu i-am reţinut numele. Ştiu doar că, acum, dosarul a ajuns la Parchetul Judecătoriei Sectorului 2. Nu-mi mai doresc nimic, vreau doar linişte pentru copilul meu în momentul ăsta. A suferit destul", a declarat femeia pentru Ev.z.


In apararea lui Tabara a venit Daiana Gender, fost sotie a acestuia, care a declarat ca nu il crede in stare de asa ceva si ca se va acoperi de acte medicale din care sa rezulte ca nu poate comite un viol.


"Dacă există un dosar penal, Cristian se află într-adevăr într-o situaţie destul de neplăcută. Se poate acoperi însă cu acte medicale că nu poate comite un viol. Nu am cum să-l apăr, nici nu-l pot incrimina. Şi nu vreau să vorbesc despre problemele lui de sănătate, care au dus şi la divorţul nostru. Din punctul meu de vedere, căsnicia noastră putea fi anulată imediat. Dar, atunci când ne-am căsătorit nu am luat în calcul toate aspectele. Eu am vrut o familie normală, am vrut copii, aşa încât, după un an şi două-trei luni căsnicia noastră s-a desfăcut în 24 de ore", a aratat Daiana Gender pentru ziarul mentionat.


Citeste mai mult aici.


Catalin Petrescu

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: gyx6OcGUE

That’s just it! There has been no sell-out! So if people continue to blindly cry s0;2ellout sellout” and deny reality and call for public disobedience, then what do you expect? http://pcudtoat.com [url=http://tligaiwzu.com]tligaiwzu[/url] [link=http://uinizqz.com]uinizqz[/link]

Publicat de: HFEi69Fl

Avskyr badhus. Så jävla äckligt med folks hår som ligger i tovor.Jag tvättar lakan, men inte kläder. Däremot hänger jag ut de på vädring och skakar orlitndegt.

Publicat de: lKgDVAu5KDd

I get so excited when I'm off to shop at Marrickville Smokehouse. Always an enthusiastic welcome and the cheeky but charming Richard is always full of reitcmendaomons and advise and is incredibly passionate about his fabulous products, including amazing hams, proscuitto, sausages, bacon and the most succulent steaks an...d enormous rib roasts. Fred Flinstone would be in Heaven with these but only if he gets in before me and I'd like to see him try!!! Yabba Dabba Doooooooo http://aqmscuyzkrz.com [url=http://awvacndtcpp.com]awvacndtcpp[/url] [link=http://ohkdkcv.com]ohkdkcv[/link]

Publicat de: dHoupo5WUB

comentou em 6 de junho de 2012 às 12:52. Hidratar bem é sempre bom. Mas rugas de expressão acontecem por hábito de fazer uma mesma cara. Tente prestar at£§ÃƒÂnÃÂeo na expressão que te causa essa ruga e tente se policiar um pouco… Tipo botox, só que natural. :DBjsss!!!

Publicat de: enY0fntBN0qm

Great common sense here. Wish I'd thghuot of that.


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.