Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
22.02.2012

Rebrenduire la TVRM, marca Sebastian Lazaroiu: Televiziunea se va numi TVH2.0


Televiziunea TVRM Educaţional, deţinută de universitatea privată „Spiru Haret" si condusa de fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu, isi schimba denumirea si grila de programe din ziua de 23 februarie. Televiziunea se va numi TVH2.0 si va avea ca slogan „Restart Romania”. Potrivit adevarul.ro, noua grila va debuta mâine, de la 16.30, într-o transmisiune, în direct, cu Sebastian Lăzăroiu, şeful postului.


Grila de programe conţine emisiuni precum: „Albă ca zăpada", „Internetul ştie tot", „Sondajul zilei", „Azi, despre ieri şi mâine", „Amintiri despre viitor", „Portrete şi consemnări" sau „Anul electoral 2012", ce indică o nouă direcţie a postului, care va fi orientat către analiză şi dezbatere.


Printre primii invitati ai emisiunii moderate de Lazaroiu va fi si fostul premier Emil Boc, în „Amintiri despre viitor".


Rebrenduirea TVRM nu s-a oprit aici, postul de radio detinut de societatea Mass Media România de Mâine SRL numindu-se si el, din acest moment, Radio H2.0.


Schimbarea de denumire face parte dintr-un proiect care se numeste „Romania 2.0”


Sebastian Lăzăroiu a declarat Mediafax că TVH2.0 şi Radio H2.0 vor face parte din proiectul "România 2.0", care are la bază "ideea de upgradare a României, a comunicării din România". Denumirile din de la "web 2.0, din software" şi sunt cunoscute de targetul televiziunii şi al radioului, respectiv persoanele tinere şi active, noteaza jurnalul.ro.


Membrii CNA nu au stiut cum sa citeasca noile denumiri TVH2.0 şi Radio H2.0 şi, întrucât niciun reprezentant al societăţii Mass Media România de Mâine, existand referiri la formula chima a apei.


"Recunosc şi ei că este apă de ploaie. Şi-au schimbat look-ul total", a spus amuzat Dan Grigore, membru al CNA, potrivit Jurnalul National.


Optimal Media


  

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.