Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
17.04.2010

Romania si-a inchis total traficul aerian, prin decizia Comitetului pentru situaţii de urgenţăComitetul pentru situaţii de urgenţă, reunit la Palatul Victoria, sub conducerea premierului Emil Boc, a decis, sambata, inchiderea in totalitate a traficul aerian românesc. Masura se va aplica de la ora 18,00, cel puţin până duminică, la ora 12,00. Pana la acesta ora, România a închis deja 10 aeroporturi din Suceava, Iaşi, Bacău, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Târgu Mureş, Cluj, Arad şi Timişoara.


Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti a anulat 130 de zboruri, sâmbătă la ora 11,30, iar pe Aeroportul Băneasa sunt anulate de 30 de zboruri ca urmare a norului de cenusa, informeaza Agerpres.


Plecat din Islanda, norul de cenuşă vulcanică va acoperi întreg teritoriul României, sâmbătă, la ora 21.00, în stratul de altitudine de la 6.000 la 10.000 de metri, a declarat, sambata, premierul Emil Boc.


Premierul a precizat că nu sunt recomandări speciale pentru populaţie şi nu există niciun fel de risc pentru viaţa de zi cu zi a oamenilor.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.