Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
18.10.2011

S-a desfasurat ultima şedinţă a Comisiei Centrale pentru Recensământul Populaţiei şi al Locuinţelor înaintea începerii procesului de recensământ

Marti s-a desfasurat ultima şedinţă a Comisiei Centrale pentru Recensământul Populaţiei şi al Locuinţelor (C.C.R.P.L.) înaintea începerii procesului de recensământ, care se desfăşoară în perioada 20 – 31 octombrie a.c.. Intalnirea a avut loc la sediul MAI şi a avut ca scop analizarea stadiului activităţilor de organizare şi desfăşurare a recensământului populaţiei şi locuinţelor din România în anul 2011.


La activitate au participat membrii Comisiei – reprezentanţi ai M.A.I., Institutului Naţional de Statistică, Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Ministerului Finanţelor Publice, Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Externe, Ministerului Sănătăţii, Ministerului Justiţiei, Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, Secretariatului General al Guvernului, Departamentului Relaţiilor Interetnice, Academiei Române, structurilor asociative ale autorităţilor administraţiei publice locale şi Agenţiei Naţionale pentru Romi.


Intalnirea a fost prezidata de ministrul Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igaş.


Cu acest prilej, ministrul Administraţiei şi Internelor, în calitate de preşedinte al C.C.R.P.L, le-a solicitat membrilor Comisiei maximă implicare în procesul derulat, pentru o cunoaştere cât mai exactă a numărului şi distribuţiei teritoriale a populaţiei, a structurii sale socio-culturale şi economice, precum şi a fondului locativ şi a condiţiilor de locuit ale populaţiei, se arata intr-un comunicat al MAI.


„După cum bine ştiţi, recensământul desfăşurat în perioada 20 – 30 octombrie a.c., este primul recensământ care are la bază reguli folosite şi de celelalte state membre ale Uniunii Europene, fapt pentru care şi în România se va aplica aceeaşi metodologie”, a subliniat Traian Igaş. Ministrul a solicitat reprezentanţilor presei sprijin în procesul de informare a cetăţenilor cu privire la procedurile recensământului, subliniind importanţa colectării unor date cât mai corecte.


Alături de ministrul Traian Igaş, la lucrările şedinţei Comisiei, au fost prezenţi secretarul de Stat pentru Comunităţile Locale, Gheorghe Emacu, Preşedintele Institutului Naţional de Statistică, Vergil Voineagu, precum şi reprezentantul Fondului ONU pentru Populaţie, Francois M. Farah.


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.