Optimal Media
ALERTĂ POLIȚIENEASCĂ – OLANDA A DEVENIT UN “NARCOSTAT”  |   ”Povestea de vineri cu Petre Crăciun” - 52 de povești în lectura autorului   |   POLIȚIST ROMÂN DECORAT DE FRANCEZI   |   Film/ FROZEN IGNAT (AKA: CINE A UCIS CRACIUNUL?)  |   Film/ CALUGARITELE VRAJITOARE  |  
  Prim plan
02.11.2016

Salonul de carte juridică, polițistă și civică al Ministerului Afacerilor Interne – Ediția a 20-a, 2-5 noiembrie 2016 –

Salonul de carte juridică, polițistă și civică al Ministerului Afacerilor Interne a ajuns, în acest an, la cea de-a 20-a ediție.


Președintele de onoare al salonului de carte este doamna chestor de poliție Irina Alexe, secretar de stat MAI, evenimentul reunind douăzeci de trusturi şi case editoriale naţionale, inclusiv editurile din sistemul de siguranţă naţională.


Deschiderea manifestării are loc astăzi, 2 noiembrie a.c., la ora 13.30, la sediul Centrului Cultural al MAI din strada Mihai Vodă, nr. 17, sector 5, București. Cu acest prilej vor fi oferite distincții pentru cele mai valoroase cărţi profesionale apărute sub egida Editurii M.A.I. în anul 2015. Tot atunci va fi anunțat și câștigătorul concursului de romane polițiste care a ajuns la cea de-a patra ediție și care, prin derularea sa, încurajează angajații MAI înzestrați cu darul condeiului să abordeze proza polițistă.


Nu în ultimul rând, vor fi premiați studenții și elevii din instituțiile de învățământ ale ministerului, care au participat la cea de-a III-a ediție a Atelierelor Police Writer. Aceste ateliere sunt organizate sub egida Editurii MAI și sunt susținute de scriitorii Petre Crăciun și Nicolae Rotaru – membri ai Uniunii Scriitorilor din România – care îi ajută pe tineri să facă primii pași în domeniul prozei polițiste.


Salonul de carte juridică, polițistă și civică al Ministerului Afacerilor Interne poate fi vizitat de miercuri până vineri (2-4 noiembrie): între orele 10:00 – 18:00 și sâmbătă (5 noiembrie), între orele 10:00 – 14:00. Intrarea este liberă.
unnamed

 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Fostul premier Petre Roman, audiat în dosarul Mineriada
Fostul premier Petre Roman, inculpat in dosarul ”Mineriada”, impreună cu Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și alți membrii ai cabinetului său, s-a prezentat marți dimineața la Parchetul General pentru a fi audiat de procurorii militari. Roman este acuzat de infracțiuni contra umanității....
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.