Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
29.07.2010

Scandal/Elemente grafice din noul logo de tara al Romaniei se regasesc pe site-ul unei firme de transport din Marea Britanie

Nici nu s-a desfasurat conferinta de presa pentru lansarea brandului turistic al Romaniei, si in tara s-a declansat un mare scandal legat logo-ul Romaniei. Astazi, pe site-ul piticul.ro a aparut informatia ca elemente grafice din noul logo se regasesc in cel al unei firme britanice de transport ecologic, Change Transport. Site-ul citat precizeaza ca astfel de elemente grafice se pot cumpara conta sumei de 250 de dolari sau euro de la diferite firme.


"In schimb daca Ministerul Turismului a luat logo-ul de aici, pentru 250 de dolari, atunci asta e si mai grav. Nu pentru ca brandul Romaniei ar valora 250 de dolari, ci pentru ca nu mai departe de ieri, Ministerul Turismului a dat un comunicat de presa in care zice simplu: Brandul de turism al României nu reprezintã un secret, în toatã faza de elaborare a brandului fiind implicati numerosi reprezentanti ai mediului privat si ai institutiilor publice, reprezentanti care au contribuit la diversele etape de selectie a sloganului si a graficii aferente brandului de turism", scrie piticul.ro.


Elena Udrea a raspuns pe blogul sau aducand acuze televiziunilor Realitatea Tv si Antena 3.


"Mă aflu la Shanghai, în China, unde mâine se va lansa brandul turistic al României. Am aflat că, în ţară, Realitatea Tv şi Antena 3 au pornit o adevărată campanie împotriva brandului turistic. Brandul turistic al României este cel mai serios demers de acest tip realizat până acum în ţara noastră. El este făcut de o firmă internaţională, cotată între primele în lume, şi, cel mai important, cu fonduri provenite de la Uniunea Europeană. În beneficiul României.


Ce nu înţeleg Realitatea Tv şi Antena 3 este că brandul turistic nu este al Elenei Udrea şi că, după ce voi pleca din fruntea MDRT, nu-l voi lua acasă. El reprezintă începutul unei campanii de promovare de succes. E un prim pas către o industrie turistică profesionistă", scrie Elena Udrea pe blogul sau.


Antena 3 a aratat ca este scandalos ca MDRT sa cheltuie 74 de milioane de euro pentru noul brand turistic al Romaniei, iar elemente grafice din logo-ul Romaniei sa fie copiate sau cumparate cu o suma modica.


Licitatia a fost castigata de firmele spaniole THR – Asesores en Turismo, Hoteleria y Recreacion SA – Taylor Nelson Sofres SA. Solicitati de Antela 3, acestia nu au dorit sa comenteze utilizarea suspiciunle care exista in legatura cu logo-ul Romaniei, justificandu-se printr-un contract de confidentialitate.


Optimal Media
green-leaf-logo_350

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.