Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
26.02.2010

Sebastian Vlădescu a ajuns la concluzia Optimal Media: Andrei Gheorghe nu avea nicio legătură cu relațiile publice

Biroul de presa al Ministerului Finantelor a confirmat intreruperea colaborarii cu Andrei Gheorghe, intr-un comunicat adresat mass-media in acestă după-aminază.  "Vă aducem la cunoştinţă că începând cu data de astăzi, 26 februarie 2010, Ministerul Finanţelor Publice a încetat relaţiile contractuale cu domnul Andrei Gheorghe", se arata in comunicat semnat de Biroul de presă al MFP. 


Gheorghe a dezmintit informatia conform careia ar intentiona sa demisioneze.


"Nu am auzit asa ceva. Nu este nimic adevarat. Acum sunt in aeroport, ma pregatesc sa ma urc in avion. O sa lipsesc din tara cateva zile", a declarat Andrei Gheorghe, preluat de Agenția de Investigații Media.


Decizia ministrului Sebastian Vlădescu vine după ce Andrei Gheorghe conferise o culoare violet site-ului ministerului, ”ispravă” care nu a rămas neamendată de presă.


"Este vorba de o seducţie voită, prin amplificarea terţiarului imaginar, care, inevitabil şi mefistofelic, va duce la repetarea inversă a numelui lui Sebastian Vlădescu, pentru subjugarea totală şi fiscală a iobagului român", a fost declarația lui Gheorghe pentru Gândul după ce site-ul ministerului a căpătat culoarea respectivă.


"Sunt foarte multe calcule care au dus la alegerea acestei culori (pentru site-ul Ministerului Finanţelor-n.r.), există o logică a dinamicii cromatice. Îmi place foarte tare violetul, e foarte puternic. Poate peste un an vom avea o altă culoare", a spus Gheorghe, adăugând că, după părerea lui, site-ul este acum "mult mai accesibil.


Consilierul pe probleme ”de feed-back”, Dan Bittman nu știe nimic despre demiterea lui Gheorghe și nu a dorit să comenteze decizia ministrului Vlădescu.


Optimal Media și-a exprimat punctul de vedere în momentul numirii lui Andrei Gheorghe in funcția de director de comunicare al MFP, arătând că realizatorul TV nu are calitățile și pregătirea profesională pentru a își indeplini cu succes o asemenea misiune.

(Foto: gandul.info)


Petre Crăciun


captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.