Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
05.04.2012

Seminarul DRP Informatie – Mesaj – Atitudine, organizat fara participarea celor mai influente canale media

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, în colaborare cu  Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret organizează, în perioada 5 - 8 aprilie 2012, la Poiana Brașov, seminarul “Informație – Mesaj – Atitudine.”


Cei peste 30 de participanți sunt tineri, reprezentanți ai societății civile din Republica Moldova, în mare parte bloggeri activi care abordează subiecte variate din actualitatea politică, socială și economică a acestui stat. Alături de invitații seminarului, aceștia vor dezbate subiecte de interes comun privind presa din Republica Moldova și România, analizând modalitățile de colaborare între instituțiile media din cele două state, arata un comunciat DRP primit pe adresa redactiei.


Printre invitații seminarului “Informație – Mesaj - Atitudine” se numără Doina Melinte, Președinte al Autorității Naționale pentru Sport și Tineret, Nicoleta Eucarie, Președinte al Autorității Naționale pentru Cetățenie,  Dan Dungaciu, Directorul Institutului de Relații Internaționale al Academiei Române, Dorin Matei, redactor-șef “Magazin Istoric”, Marian Voicu, senior editor TVR, George Damian, jurnalist ziarul “Puterea”, Gabriel Basarabescu, realizator emisiuni Radio România, Robert Turcescu, jurnalist B1TV, Cezar Ion, Director TVR, Radu Găină, realizator TVR, Maria Țoghină, jurnalist, membru al Consiliului de Administrație Radio România, Bogdan Gavrilă, CRSC.


Secretarul de stat pentru românii de pretutindeni, Eugen Tomac, a participat, joi, la festivitatea de deschidere a evenimentului.


Tematica abordată în cadrul dezbaterilor cuprinde o varietate largă de subiecte referitoare la mass-media și rolul ei în transformarea și dezvoltarea societății civile, blogging, e-government, dar și perspectivele de integrare a Republicii Moldova în Uniunea Europeană.


Nu putem sa nu remarcam baza de selectie destul de monocolora a jurnalistilor invitati la dezbatere, canalele media cu cea mai mare audienta fiind absente de la intalnire. (Foto: undisclosedstudio.com)


Optimal Media    

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.