Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
31.03.2011

Sindicatul politistilor asteapta precizari de la Traian Igas in legatura cu salariile cadrelor si ii acuza pe piaristii MAI de minciună care jigneşte întregul personal

SNPPC anunta ca a adresat ieri, 30 martie, în cei mai civilizaţi şi precişi termeni, o întrebare oficială ministrului Traian Igas, referitoare la „măsurile concrete pe care conducerea ministerului le are în vedere, ori pe care deja le-a prezentat, pentru acoperirea drepturilor salariale ale angajaţilor, începând cu luna aprilie, 2011”.


În scrisoarea pe care SNPPC a postat-o pe Intrapol şi pe www.snppc.ro, problema era argumentată prin îngrijorarea că Ministerul Finanţelor Publice a respins proiectul de Ordonanţă de Urgenţă prin care M.A.I. solicita modificarea Legii Bugetului de stat şi suplimentarea fondurilor necesare pentru salarii începând din luna aprilie, 2011. Pentru că, altfel, bugetul ministerului, pentru trimestrul II, va fi insuficient pentru salarizarea unei mase de 10.000 de angajaţi.


În articolul postat, SNPPC solicita precizări pentru informarea angajaţilor ministerului, amintind "tradiţionala lipsă de transparenţă comunicaţională" pe care şefii M.A.I. şi-au transmis-o din generaţie în generaţie.


“Deosebit de prompt la reacţia mass-media faţă de ameninţarea salarizării în minister, Directia Informare si Relatii Publice (DIRP) a postat, tot ieri, un comunicat intern, pentru liniştirea salariaţilor. Însă informarea, difuzată pe Intrapol, este scandaloasă şi dezonoranta”, considera reprezentantii SNPPC.


Iata si textul comunicatului DIRP:


“Bucureşti, 30 martie 2011. Având în vedere unele aspecte prezentate eronat în mass-media cu privire la plata în luna aprilie a drepturilor salariale pentru angajaţii Ministerului Administraţiei şi Internelor, pentru corecta informare facem următoarea precizare: Ministerul Administraţiei şi Internelor dispune de fondurile necesare pentru asigurarea plăţii drepturilor salariale”.


SNPPC considera ca punctul de vedere al DIRP este o schimbare a subiectului şi, faţă de îngrijorarea salariaţilor, o manipulare grosolană.


“Mai mult decât minciuna comunicaţională, deranjează faptul că cititorii, personalul din M.A.I. este, via DIRP, considerat drept fraier.


Îngrijorarea de fond a angajaţilor se referea la fondurile de salarii pentru trimestrul II, care, este adevărat, începe cu luna aprilie. Dar, toată lumea ştie, că în luna aprilie se plătesc drepturile aferente lunii martie, adică se lucrează pe bugetul trimestrului I. Faptul că informarea DIRP pune în discuţie „plata în luna aprilie a drepturilor salariale…” este o schimbare a subiectului şi, faţă de îngrijorarea salariaţilor, o manipulare grosolană. Iată de ce considerăm informarea cu litere groase şi ornată festiv, cu dungi albastre, de către piariştii DIRP, drept o minciună care jigneşte întregul personal din M.A.I.”, mai noteaza SNPPC pe site-ul sindicatului.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.