Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
26.11.2009

Site pirat pe numele lui George Becali, președintele Clubului Steaua

Nu numai site-ul de campanie al președintelui Traian Băsescu a fost clonat, ci și cel al lui Gigi Becali. Acesta poate fi accesat pe adresa www.gigibecali.net și conține o suită de materiale care au fost postate in perioada campaniei pentru alegerile prezidențiale. Toate materialele ii sunt defavorabile președintelui PNG și patronului Clubului Steaua. Domniul oficial gigibecali.ro apartine omului de afaceri și poate fi accesat concomitent cu adresa partidului pe care il conduce, www.png.ro.


Site-ul pirat, care se deschide cu titlul ”Un maimuţoi  Preşedintele  României?!” conține un meniu variat, din care nu putea să lipsească ”Biografia”, care ne îmbire cu materialul mai mult decât sugestiv ”Un CIOBAN CRE(ş)TIN pe tronul de la Cotroceni ?! iată câteva dintre ”reperele” biografice pe care ni le recomandă site-ul: ”Nea Gigi se crede un redutabil candidat pentru tronul de la Cotroceni datorită "calităţilor" sale extraordinare:- excelente cunoştinţe de păstorit oile, pe care vrea să le aplice şi milioanelor de români care încă se mai lasă manipulaţi şi excrocaţi;- analfabetism bine pus în valoare de limbajul perfect golănesc, ordinar de mahala, care se vrea să fie arma "secretă" împotriva contracandidaţilor săi; - bogăţie exorbitantă din excrocheriile cu terenurile armatei române şi a românilor ce şi-au vândut pe nimic procesele de retrocedări lui nea Gigi!”


Urmează rubrica ”Educaţia”, unde descoperim materialul: ”E sublimă, dar lipseşte cu desăvârşire”. ”Se pare că domnul Gigi a sărit peste etapele fireşti parcurse de tinerii români în procesul învăţămîntului şi “a intrat” direct (după declaratiile acestuia) într-o clădire pe care scria (faptul că nu ştie să citească mă pune pe gînduri dacă declaraţia acestuia referitoare la studiile sale profesionale este adevărată, deşi tinichigerie ştie) şcoală mecanică şi un număr 13. Nea Gigi nu s-a dat bătut şi a mers mai departe: a “intrat” din nou în forţă şi cu bani într-o Facultate De Drept ! Aşadar nea Gigi poate fi acuzat de viol pentru intrarea (penetrarea) într-o Facultate De Drept (comun?) cu corpul (că minte a dovedit că  nu o are) şi cu banii pentru "CA SĂ AM ŞI EU O DIPLOMĂ”, sunt numai câteva dintre ideile prezentate la această secțiune.


”Politica” este o altă secțiune a site-ului.


”Shoppingul este confundat de Nea Gigi cu politica. După ce a cumpărat (asta e tot ce ştie să facă de cînd a dat de purcoiul cu bani) Partidul Noua Generaţie de la un fost primar al Bucurestiului,  al cărui preşedinte a devenit (ce surpriză) din 10 ianuaie 2004, Gigi Becali a crezut că a "intrat" in politică. George Becali face o "politică" populistă şi îşi face pe larg cunoscută ideologia ultra-naţionalistă, afirmând că stânga politică ar fi unealta "Diavolului" – sunt câteva idei prezentate la aceasta secțiune.


Una dintre cele mai apreciate secțiuni este cea denumită ”Unor”. Iată care este conținutul său.


Decembrie 2009. Becali îl invinge în turul doi pe Traian Băsescu, fiind ajutat de mai vechiul inamic Corneliu Vadim Tudor, care îşi va sfătui alegătorii să voteze PNG-ul. Drept rasplată, acesta va fi nominalizat pentru funcţia de prim-ministru, iar majoritatea PNG-PRM din Parlament îl va investi în funcţie. Pentru prima dată in istoria modernă a României UDMR nu va mai fi la guvernare.


Ianuarie 2010. Proiectul noii Constituţii trece de Parlament şi urmează să fie organizat un referendum. Printre modificările esenţiale se numară: interzicerea tuturor religiilor cu excepţia celei ortodoxe (inclusiv ateismul), este reintrodusă pedeapsa cu moartea, ungurii sau ţiganii (exceptînd o parte a Ferentariului formată din susţinători ai lui Becali, care in urmă cu mai bine de 3 ani l-au ajutat pe acesta să cîştige un important capital de imagine) sînt declaraţi persona non-grata pe teritoriul Romaniei (acestora le va fi retrasă automat cetaţenia română în momentul intrării in vigoare a Constituţiei), vulturul de pe stema României este înlocuit cu o oaie, noul drapel va fi roşu şi albastru cu o cruce în mijloc, libertatea de exprimare este strict limitată etc.


Februarie 2010. Steaua joacă primul meci din primăvara europeană pe Stadionul Dinamo, meciul fiind transmis pe ecrane uriaşe in toată ţara, în comentariul lui Dan Diaconescu.


Martie 2010. Steaua este eliminată din cupele europene, in timp ce Dinamo si Rapid merg mai departe. Copos este arestat şi condamnat la moarte. Borcea este mazilit in Pakistan, acolo unde va muta cu el echipa Dinamo. Se inregistrează o premieră absolută: o echipă din Pakistan în cupele europene.


Aprilie 2010. Constituţia este votată de 99% dintre cei care s-au prezentat la urne. Observatorii străini se alarmează şi presa internatională acuză ilegalitatea scrutinului din România. Becali apare triumfător pe Maybach in Piata Universiţatii. Pipera devine noul sector 7 al Bucureştiului.


Mai 2010. Internetul (”unealta diavolului”) este interzis. Milioane de calculatoare sînt arse pe rug. Uniunea Europeană publică un raport defavorabil referitor la trecerea României la moneda euro. Becali declară că nu dă un ban pe Uniunea Europeană.


Iunie 2010. Steaua sărbatoreşte cucerirea unui nou titlu de campioană. Golgeterul Nicoliţă (43 de goluri, toate din penalty) primeşte Gheata de Aur a Europei. Corneliu Vadim Tudor, aflat într-o vizită oficială la Bruxelles, este reţinut şi internat într-un sanatoriu.


Iulie 2010. Meme Stoica este noul prim-ministru. Ultimii intelectuali parăsesc ţara.


August 2010. Pentru prima dată in istorie, Uniunea Europeană renunţă la o ţară membră.


Petre Crăciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.