Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
20.03.2014

Specialist ANA premiat la Gala Națională a Excelenței în Asistența Socială

Marţi, 18 martie 2014, la Teatrul Nottara din Bucureşti, cu ocazia marcării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale, Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România a organizat prima ediţie a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială, eveniment la care Agenţia Naţională Antidrog a fost unul dintre parteneri.

Gala s-a derulat în prezenţa a numeroase personalităţi din mediul instituţional şi neguvernamental, deputaţi, senatori şi secretari de stat din cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice. Amfitrionul Galei a fost Andreea Marin.

Evenimentul a sărbătorit în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale şi a recompensat performanţa şi excelenţa celor care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea asistenţei sociale şi la promovarea profesiei de asistent social. Totodată, evenimentul a marcat 20 de ani de la prima promoţie de asistenţi sociali şi 10 ani de la reglementarea profesiei, premiiând asistenţi sociali şi personalităţi care susţin asistenţa socială.

În cadrul Galei Naţionale, a fost acordat Premiul Asistentul Social al Anului 2013 pentru contribuţia la dezvoltarea Asistenţei Sociale în România şi promovarea profesiei de Asistent Social. Pentru cele 18 premii care au fost decernate la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială, au fost nominalizate 570 de persoane, iar în etapa de vot online, s-au înregistrat 93.000 de voturi.

Dintre cele 10 premii acordate la categoria “Asistenţi Sociali ai Anului 2013”, pentru Premiul pentru asistentul social din domeniul prevenirii/ reducerii riscurilor asociate infectiei HIV, consumului de droguri şi exploatării sexuale au fost înscrişi 19 candidaţi şi s-au înregistrat 3800 de voturi.

În final, premiul a fost acordat doamnei Elena Doroftei, asistent social în cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog - Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Neamţ.

Reprezentantul ANA are o experienţă de 13 ani în domeniul asistenţei sociale şi de 9 ani în domeniul prevenirii/reducerii riscurilor asociate consumului de droguri. Din anul 2005 este asistent social în cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog, perioadă în care a arătat implicare şi profesionalism în realizarea activităţilor de prevenire a consumului de droguri, precum şi în lucrul direct cu persoane consumatoare de droguri.
Ziua Mondială a Asistenţei Sociale este sărbătorită în a treia zi de marţi a lunii martie a fiecărui an. Agenţia Naţională Antidrog, asemenea Colegiului National al Asistenţilor Sociali şi Federaţiei Internationale a Asistenţilor Sociali (IFSW), a sărbătorit Ziua Mondială a Asistenţei Sociale, moment de reflecţie şi analiză, de promovare a profesiei la nivel naţional şi internaţional. 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.