Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
30.03.2010

Teodor Mărieş, convins de Roberta Anastase să iasă din greva foamei cu promisiunea adoptarii legii lustratiei


Preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie 1989, Teodor Mărieş, a decis să iasă din greva foamei, anunţul fiind făcut după întâlnirea cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, pe tema legii lustraţiei, informeaza Agerpres.Roberta Anastase si reprezentanţi ai Societăţii Timişoara au stabilit un calendar clar pentru adoptarea acestui act normativ, pe 13 aprilie urmând să fie discutate amendamentele.


"Eu i-aş spune o întâlnire de lucru, pentru că, dincolo de lucrurile pe care le simţim şi în care credem, totuşi, au trecut 20 de ani de când această lege ar fi trebuit să treacă de Parlament şi în aceste condiţii noi am considerat să avem o altă abordare, o abordare pragmatică. Drept urmare am stabilit ca marţi, 13 aprilie, să ne vedem cu amendamentele pe masă să discutăm", a afirmat Roberta Anastase.


Preşedintele Societăţii Timişoara, Florian Mihalcea, a remarcat că, de data aceasta, există "o voinţă politică pentru ca legea lustraţiei să treacă" şi a arătat că doreşte ca actul normativ să fie extrem de clar şi de aplicabil.


Cu această ocazie, preşedintele Asociaţiei 21 Decembrie 1989, Teodor Mărieş, a anunţat ieşirea din greva foamei pe care o incepuse in data de 12 ianuarie.


La discutii au participat, printre alţii, şi deputaţii Marius Dugulescu şi Florin Postolachi, precum şi Eugen Nicolăescu, unul dintre iniţiatorii legii lustraţiei. (Foto: Agerpres)


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.