Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
06.02.2012

Traian Basescu: Premierul desemnat Mihai Razvan Ungureanu, seful SIE


“Am avut consultari cu toate partidele. Inca din decembrie am avut discutii cu Emil Boc in legatura cu depunerea mandatului, dar a fost amanata din motive de interes national. In partea a doua a lunii decembrie nu aveam majoritatea parlamentara, iar apoi obiectivul era trecerea evaluarii FMI. Este fireasca pentru un guvern in timp de criza. Nu este vorba de nicio manevra. S-au desprins doua abordari. Formatiunile din actuala coalitie au optat pentru mentinerea coalitiei si desemnaera unui premier si abordarea PSL, PNL, PC care au cerut demisia guvernului, a presedintelui, alegeri anticipate. Orice instabilitate a Romaniei genereaza dificultati in finantarea statului roman.Mi s-a parut imposibil de acceptat impingerea tarii in situatia de instabilitate, ca eu sa numesc guverne care sa cada. Conform legislatiei in vigoare, de la caderea primului guvern pot fi organizate alegeri in cinci luni.
Obtiunea mea ma indreapta catre instalarea unui nou guvern. Sper sa in acesta seara coalitia va decide calendarul. In principiu a fost agreata desemnarea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de premier”, a declarat presedintele Traian Basescu, luni seara.
Mihai Răzvan Ungureanu a detinut functia de ministrul Afacerilor externe (29 decembrie 2004 – 12 martie 2007). Din 5 decembrie 2007, este seful Serviciului de Informatii Externe. S-a nascut la date de 22 septembrie 1968, Iași). A facut parte din PNL, iar inainte de 1989 a fost membru al CC al UTC.Petre Craciun


  

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.