Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
13.04.2010

Traian Basescu, a lansat, luni seara, un atac foarte dur la adresa sistemului de vot care “bolşevizează PDL” (VIDEO)


Presedintele Romaniei si fostul preşedinte al PD, Traian Basescu, a lansat, luni seara, un atac foarte dur la adresa sistemului de vot care “bolşevizează PDL”. Basescu a afirmat, la emisiunea Nasul, că alegerea pe liste a vicepreşedinţilor democrat-liberali va duce la formarea unei "liste de gaşcă" a preşedintelui de partid. Sistemul hibrid de alegere a conducerii PDL, pe liste şi prin vot direct, nu va duce partidul nicăieri, susţine Traian Băsescu.


"Nu ştiu ce reformă internă, dar îi înţeleg că şi-au mărit numărul de prim-vicepreşedinţi. Probabil că era necesar. Dar, să vii cu listă în PDL mi se pare o bolşevizare a partidului, cum au făcut şi alţii. O spun deschis, este un pas teribil înapoi în modul de funcţionare democratică a PDL. Lista, fie ea şi de patru prim-vicepreşinţi, aia nu mai e listă de oameni politici aleşi, e listă de gaşcă, indiferent cine e în ea. Deci preşedintele îşi pune o găşcuţă sub el", a precizat Traian Băsescu, la postul B1 TV, intr-un atac fara precedent la adresa partidului de guvernamant.


Imagini: videonews.ro


Petre Craciun


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.