Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
17.03.2011

Traian Igaş: Vor fi disponibilizaţi din MAI in primul rand angajaţii cu probleme disciplinare

Constantin Traian Igaş, ministrul Administratiei si Internelor, a declarat joi, la Arad, că cei care vor fi primii dispoonibilizati la MAI sunt cei care au probleme disciplinare, au comis abateri, au dosare penale sau nu si-au facut datoria.


'Nu putem avansa încă o cifră cu privire la angajaţii MAI care vor fi disponibilizaţi, deoarece nu am finalizat încă acest proces. Pot însă să vă spun că cei care vor pleca din sistem cu prioritate vor fi cei care nu au performat, cei care au anumite probleme în ceea ce priveşte fie încălcarea regulamentelor, fie abaterile de orice natură', a a declarat Igas, citat de Agerpres.


Igas a mai afirmat ca imaginea institutiei pe care o conduce va fi mai buna atunci atunci când cetăţeanii vor simţi că fiecare angajat îşi face datoria aşa cum se cuvine.


'Vreau să mai spun că atunci când vorbim despre MAI ne gândim în primul rând la Poliţie. Dar vreau să ne gândim şi la Jandarmerie, vreau să ne gândim şi la ISU, două structuri care se bucură de o mare credibilitate din partea cetăţenilor şi vrem ca şi Poliţia să se bucure la un moment dat de aceeaşi încredere din partea cetăţenilor', a concluzionat Traian Igaş.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.