Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
11.04.2010

Trupul neînsufleţit al preşedintelui polonez Lech Kaczynski a fost repatriat (VIDEO)

Duminică după-amiază, trupul neînsufleţit al preşedintelui polonez Lech Kaczynski, decedat într-un accident de avion la Smolensk, a fost repatriat în prezenţa premierului rus Vladmir Putin, relatează RIA Novosti, preluata de Mediafax. Avionul care a transportat trupul neînsufleţit al preşedintelui polonez, Lech Kaczynski, a aterizat duminică pe aeroportul militar din Varşovia, fiind primit printr-un ceremonial impresionant.


Pe aeroport s-au aflat Jaroslaw Kaczynski, fratele geamăn al președintelui, și ceilalți membri ai familiei, printer care și fiica acestuia, oficiali polonezi, inclusiv preşedintele PE, polonezul Jerzy Buzek.


După ceremonialul de la aeroport, cortegiul s-a îndreptat către palatul prezidenţial, în centrul istoric al Varşoviei.


Sicriul cu trupul neinsuflețit al preşedintelui Kaczynski a fost expus, la acestă oră, publicului în aşa fel încât "oamenii să îi poată aduce un omagiu individual", a declarat pentru AFP un oficial din cadrul preşedinţiei.


Pana in acest moment, trupul sotiei presedintelui, Maria, nu a fost identificat. "Nu a fost posibilă identificarea corpului Mariei Kaczynska, altfel ar fi fost repatriat împreună cu soţul", a declarat astazi Tomasz Brzezinski, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei.

(Imagini: videonews.ro)


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.