Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
19.11.2012

Udrea, Blaga, Anastase, MRU si Preda – nu mai prind locuri in Parlament (sondaj CSCI)

Deruta mare printre o serie de lideri ai ARD, dupa anuntarea rezultatelor unui sondaj de opinie realizat de CSCI. Potrivit rezultatelor, Elena Udrea şi Vasile Blaga, au şanse foarte mari să nu prindă un loc în viitorul Parlament, situatie in care pare a se afla si Mihai Razvan Ungureanu, fostul premier.


Sondajul CSCI a fost realizat în 5 colegii în care candidează figurile cele mai cunoscute ale Alianţei România Dreaptă. Elena Udrea, candidat pentru Camera Deputaţilor în colegiul 4 Neamţ, este cotată cu doar 34% în timp ce istoricul Liviu Brătescu de la USL, contracandidatul sau, un anonim la vivel national, are o intenţie de vot de 51%.


Derutat de rezultatele sondajului, staff-ul de campanie al Elenei Udrea a contracarat cu un sondaj făcut de voluntari ai Asociaţiei pentru Demnitate şi Valoare Umană, o asociaţie anonimă de care nu pare să fi auzit nimeni până acum, sondaj care o scoate pe Elena Udrea câştigătoare detaşată cu 56 de procente iar Liviu Brătescu ar lua doar 30%, informeaza Antena 3.


Vasile Blaga nu se simte nici el prea bine, cu doar 35% intenţie de vot, contracandidatul său, Matei Suciu reuşind să strângă 51% din voturi.


Un alt lider care pare a nu mai prinde un loc in Parlament este Roberta Anastase, fosta preşedintă a Camerei Deputaţilor, fiind cotată cu 30%, în timp ce liberalul Paul Dumbrăveanu este dat câştigător de CSCI în colegiul 11 Prahova cu 52%.


Mihai Răzvan Ungureanu a decis sa candideze la Arad sperând că Gheorghe Falcă îl va ajuta să ajungă în Senat. Cu doar 29%, MRU va ramane in afara, locul fiind ocupat de Ovidiu Marian, care este cotat cu 50%.


Prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, sta la fel de prost in sondaje, cu un procent de 31% din voturi în colegiul său din Buzău iar candidatul USL, Marcel Ciolacu are 54% intenţie de vot.


Sondajul prezentat astăzi a fost realizat telefonic de CSCI în perioada 11-15 noiembrie 2012 în cele 5 colegii în care candidează greii ARD, pe eşantioane reprezentative de 1.000 de respondenţi. Marja de eroare este de +/-3,1% pentru un nivel de probabilitate de 95%, mai releva sursa citata.


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.