Optimal Media
Mugur Isarescu votat pentru al 7-lea mandat consecutiv la șefia BNR  |   Favorizarea unor segmente duce la scindări și mai mari, de Dan Hașdean  |   Maia Sandu s-a întâlnit cu Comisarul Johannes Hahn  |   MAE/Alertă de călătorie/Republica Elenă – Actualizare regiuni cu risc de incendii  |   Carmen DAN a avut o întâlnire de lucru cu Andrei NĂSTASE, ministrul afacerilor interne al Republicii Moldova   |  
  Prim plan
02.12.2009

Un chestor se plânge public de modul în care a fost pensionat

Chestorul MAI Doru Dumitrescu a intervenit, telefonic, la emisiunea ”La ordinea zilei” de marți, moderată de Dana Grecu și difuzată pe Antena 3, pentru a se plânge de modul în care i-au încetat raporturile de serviciu cu MAI, fiind în concediu medical.


Până la data de 30 noiembrie, când a fost aprobat decretul președintelui României, chestorul Doru Dumitrescu a deținut funcția de adjunct al șefului Departamentul de Ordine și Siguranță Publică, din luna mai 2009, după pensionarea comisarului-șef Toma Rus. Doru Dumitrescu a mai deținut funcțiile de director general al Direcţiei Generale Control şi Audit Intern, director general adjunct al Corpului de Control al ministrului administraţiei şi internelor, şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mehedinţi.


Chestorul Dumitrescu este născut la 18 octombrie 1953.


Reproducem mai jos textul integral al discuției dintre moderatorul Dana Grecu și chestorul Doru Dumitrescu.


 


Dana Grecu: La telefon acum cu noi, chestor de poliţie Doru Dumitrescu. Domnia sa i-a trimis o scrisoare domnului ministru, care ministru domnule? Căruia dintre miniştri i-aţi trimis scrisoarea asta în care sunteţi foarte supărat că aţi aflat, în concediu fiind, că v-au pensionat vrei, nu vrei? Vă rog.


Doru Dumitrescu: Bună seara. Deci, am aflat despre intenţiile unui grup restrâns din conducerea ministerului, în frunte cu ministrul nostru interimar, demis şi cum mai este, suspendat,


Dana Grecu: Şi viitor.


Doru Dumitrescu: Aşa, că se pregăteşte o lucrare specială cu mine. Ceilalţi cu care m-am consultat, cu colegii mei au spus: “domne e imposibil să facă aşa ceva, atât timp cât eşti într-un concediu medical, în incapacitate temporară de muncă, pentru că nu se poate. V-aţi… modificat raporturile de serviciu în această perioadă. Deci totuşi am luat în seamă datele pe care le aveam şi l-am notificat pe ministru că orice modificare a raporturilor de serviciu se poate face numai în baza acordului meu de voinţă, voinţă pe care nu mi-am exprimat-o niciodată. Şi cu toate acestea, ieri, în Monitorul Ofidial a apărut un decret al preşedintelui României, prin care mi se comunică că au încetat raporturile mele de serviciu cu Ministerul Administraţiei şi Internelor.


Dana Grecu: Păi, nu e o lege care spune că în perioada concediilor de boală, a concediilor de maternitate şi celor pentru creşterea şi îngrijrea copiilor, raporturile de serviciu nu pot înceta şi nu pot fi modificate?


Doru Dumitrescu: Sigur, că este statutul poliţistului. Dar vedeţi că şi în decretul emis se specifică în baza statutului poliţistului, dar nu se dă temeiul legal. Care-i articolul, care este alineatul? Că sunt nişte litere de la “a” la “m”, în baza cărora trebuia ca să înceteze raporturile de serviciu. Dar, sub nici o formă nu se poate. Imposibil. Deşi statutul poliţistului şi statutul funcţionarului public sunt legi care statutează cu exactitate când încetează raporturile de serviciu.


Dana Grecu: Deci, dumneavoastră care eraţi în Ministerul de Interne, la Departamentul de Ordine şi Siguranţă Publică, da, chestor de poliţie. .. Al câtelea om eraţi în departamentul ăsta, ca să zic aşa?


Doru Dumitrescu: Al doilea om, dacă eram adjunct.


Dana Grecu: Adjunct, da? Al doilea om la Departamentul de Ordine şi Siguranţă Publică din Ministerul de Interne. Corect?


Doru Dumitrescu: Da


Dana Grecu: Al doilea om din departament, pensionat, deci, pensionat fără să i se spună: “domne, vezi că vreau să te schimb”. Sau află omul, trimite repede o scrisoare şi cu toate astea află din Moinitorul Oficial că e pensionat. Nu ştiţi care…


Iulian Iancu: Este o dovadă clară de abuz de putere. Să ştiţi că şi au am fost obiectul unui astfel de abuz de putere în 2000, când absolut împtoriva tuturor legilor s-a recurs la acel demers. El a durat 7 zile pentru că, în mod normal, toate legile fiind în favoarea ta, eşti repus în drepturi.


Dana Grecu: Domnule Dumitrescu, pe dumneavoastră v-a adus Nica la minister? Ca să stabilim nişte lucruri din capul locului.


Doru Dumitrescu: Nu, nici pe departe, nu. Domnul Nica m-a găsit acolo. Demult. Sunt de 34 de ani şi am trecut prin toate etapele profesionale. Nu am fost nici numit la apelul de seară şi nici …


Dana Grecu: Bun. Şi care să fie miza, ca să zic aşa, a schimbărilor ăstora pe burtă, aşa le-am zis noi: “Pensionări pe burtă la Interne”. Care este miza acestor modificări în orghanigramă? Vă rog.


Doru Dumitrescu: Miza este aceea că nu răspunzi comenzilor. S-a format o gaşcă la conducerea ministerului care răspunde unor comenzi politice şi, pe şleau aşa, alegerile sunt…


Dana Grecu: Sunteţi în direct acum cu noi. Puteţi dezvolta vă rog frumos? Ce înseamnă asta? Comandă, alegeri, gaşcă. Explicaţi.


Doru Dumitrescu: Deci, de la început, de când au venit, după două trei zile au început presiunile asupra şefilor. Nu se pune problema numai de secretari de asta. Ăia nu se punea problema. E vorba de directorii generali, de directori. Astfel că au început să facă presiuni să-şi dea demisia, să accepte alte funcţii. Bineînţeles că a încercat şi cu mine această chestiune. Mi-a oferit o funcţie onorabilă, chipurile, pe care n-am acceptat-o pentru că nu aveam cum să accept aşa ceva. S-au simţit jigniţi că nu accept să lucrez în echipă cu ei şi au început presiuni. Deci, asta s-a făcut asupra tuturor. A mai rămas doi, trei în minister.


Dana Grecu: Adică ce vă cereau, domnule chestor? Ne puteţi spune pe şleau? Iertaţi-mă că spun aşa.


Doru Dumitrescu: Deci, sperau că pot să organizez alegeri. Deci să organizez în felul lor. Deci mie nu mi s-a spus… dar e clar că asta se urmăreşte. Pentru că s-au făcut presiuni, au mai fost schimbaţi şi inspectori şefi, oameni care dau dovadă de un profesionalism extraordinar, oamenii cu vechime şi cu probitate. Asta e preţul trădării şi vedeţi acum şi stelele astea care s-au acordst.În afară de ce spunea domnl Radu Tudor că vor scurta amprenta preşedintelui Băsescu, va fi şi amprenta trădării. Şi ce şi-au trădat aceşti oameni cu stelele astea murdare. Şi-au trădat profesia de credinţă., profesia de poliţist. Şi-au trădat poliţiştii ceilalţi. Pentru că asta urmăresc. În mintea lor ei nu văd decât alegeri. Miza e fantastică şi vă spun tot că vorbea actualul ministru despre. . şi-l ataca pe domnul Nica că a trecut ca o gâscă… Dumnealui îi plac gâştele şi vă spun eu ce gâşte îi plac. Îi place gâsca băsesciană pe care o păzeşte cu străşnicie dar care nu ştie că va exploda peste două trei zile.


Dana Grecu: Domnule chestor. Eu vă întreb însă… dumneavostră sunteţi un om care sunteţi de multă vreme în meseria asta, da? Vă întreb aşa. În ce fel un chestor de poliţie, da, poate să manevreze pârghiile privind organizarea alegerilor? Explicaţi-mi ca să înţeleg şi eu.


Doru Dumitrescu: Deci doamnă, eu n-aş fi făcut–o în nici un caz şi de asta s-a şi întâmplat ce s-a întâmplat. Ei speră ca prin intimidarea tuturor şefilor… Deci, acea intimidare se face în două feluri: la nivel central, chipurile în aparenţă toate ordinele sunt corecte, totul se derulează în mod normal fără să încalce regulile, în schimb se exercită presiuni pe plan local asupra oamenilor, sunt ameninţaţi în toate felurile. Nu mai ştiu ce să facă aceşti oameni ca nu cumva să greşească faţă de un membru PD sau de un prieten al ăstora. Îi deranjează fantastic.


Dana Grecu: Deci practic poliţia să fie de partea unui partid în alegerile astea? Nu înţeleg.


Doru Dumitrescu: Deci oamenii nu. Oamenii nu acceptă aşa. Aşa îşi închipuie ei, mâna asta de oameni care sunt la conducerea ministerului. Dar adevăraţii polişti nu vor accepta niciodată aşa ceva şi îşi vor face meseria.


Dana Grecu: Bun, dar dumneavostră faceţi declaraţia asta pentru că vi s-a întâmplat necazul şi vi s-a întâmplat, să zic aşa, fără să vreţi. Dacă nu vă pensionau şi vă ţineau acolo într-un loc călduţ, poate că nu aflam asta de la Ministerul de Interne via….


Doru Dumitrescu: Păi am şi spus că nu acceptam de la început. Nu am acceptat în ideea… pentru că ştiam cine vine şi ce urmăresc. Deci ei ştiu foarte bine pe cei ce sunt acolo.


Dana Grecu: Şi cum adică, sunteţi ameninţaţi să nu vă implicaţi în alegeri? Adică în ce fel sunteţi ameninţaţi?


Doru Dumitrescu: Nu pe mine. V-am spus, pe mine nu m-au…


Dana Grecu: Am înţeles asta. În ce fel sunt ameninţaţi oamenii? Ce să facă? Sau ce să nu facă?


Doru Dumitrescu: Deci ce să facă? Să facă cât mai puţin posibil. Deci, doamnă,dacă vă închipuiţi în această perioadă şi în perioada… deci, înainte de primnul scrutin, şi acum… uitaţi-vă, sunt exemle clare că au fost schimbaţi nişte oameni, v-am spus, pentru că nu se putea conta pe ei. Trebuiau să-şi aducă nişte oameni care să răspundă comenzilor politice. Deci e cert. E foarte greu însă pentru un inspector aşa să admită în mod deschis aşa, nişte ordine care vin. Transmit, dar se simte. Fiecare om simte care e pericolul pentru el. Le e frică, şi le e teamă, le e frică să vorbească şi între ei.


Dana Grecu: Deci le e frică să oprească un autocar, ca să zic aşa, cu băieţi care votează de trei ori în aceeaşi zi? Le e frică să ce?


Iulian Iancu: Le e frică să intervină.


Doru Dumitrescu: În general se opresc. Dar sunt şi cazuri în care nu.


Silviu Sergiu: Pot să întreb şi eu ceva pe domnul Dumitrescu? Silviu Sergiu, de la “Evenimentul Zilei” sunt. Domnul Dumitrescu, puteţi să comentaţi puţşin situaţia aceea în care domnul Marian Vanghelie a vrut să-l pună pe Mincu Silvestri prim adjunct la Ministerul de Interne? Mincu Silvestru, un personaj cu legături dubioase, cu zona interlopă. Spuneţi-mi, atunci că vreţi să serviţi interesul public. Atunci aţi avut vreo luare de poziţie pe tema asta? Pentru că a fost o chestiune extrem de gravă.


Doru Dumitrescu: Dar nu am aflat. Adică am ştiu ce s-a publicat în ziare, în presă.


Doru Dumitrescu: Domne, era pe toate televiziunile chestia asta şi chiar…


Doru Dumitrescu: Ceva oficial nu ştiu. Deci, ceva oficial nu a fost nimic la noi, că nu au fost. Deci, aţi văzut vreo propunere din partea cuiva? Nu, n-a fost niciunde. Nu s-a pus problema. Se comenta că e posibil.


Sliviu Sergiu: Dar când şi-a pus domnul Vanghelie şef la Poliţia Capitalei un consilier de la sectorul 5 că e chestiune publică, aţi luat o poziţie, dacă tot luptaţi pentru depolitizare?


Doru Dumitrescu: De cine anume e vorba?


Silviu Sergiu: Nu mai ţin minte numele, cer scuze. Un domn, un consilier care a condus Poliţia Capitalei până au ieşit de la guvernare cei de la PSD.


Doru Dumitrescu:. Un domn consilier? Nu cred.


Silviu Sergiu: De la sectorul 5.


Dana Grecu: Bun, domnule chestor Dumitrescu, m-aş întoarce însă la cazul dumneavoastră. Spuneţi că practic, în Ministerul de Interne, acum, toate schimbările care se fac, se fac în perspectiva sau din perspectiva alegerilor care de apropie, pe 6 decembrie, da? Adică, practic, sunt puşi oameni care să coordoneze pot să zic aşa, furtul de alegeri?


Doru Dumitrescu: Doamna Grecu, eu v-am spus. Eu cred că asta e intenţia. Nu cred că se va materializa că nu vor putea efectiv. Am spus că nu vor răspunde oamenii. Oamenii, profesioniştii adevăraţi nu răspund comenzilor. Dar asta este intenţia lor. Asta a fost, asta au avut în intenţie când i.au promovat. O să vă dau după aceea… O să vedeţi că vor ieşi şi chestiunile acestea. Să vedeşi de ce natură se purtau discuţiile. Sunt înregistările făcute. Veniţi… nici oamenii ăştia nu au fost atât de proşti încât să nu-şi asigure nişte probe după aceea. Să vedeţi de ce natură se puneau discuţiile, că li se cerea să-şi dea demisia. Şi veţi vedea şi dumneavoastră ce se urmărea.


Dana Grecu: Deci, practic, nişte oameni din Minister i-au înregistrat pe şefii lor care veneau să –i preseze, da, să-şi dea demisia dintr-o funcţie, da?


Doru Dumitrescu: Da. Dar sunt înregistrări. Le vom prezenta.


Dana Grecu: Dumneavostră personal aţi întregistrat o astfel de discuţie între dumneavoastră şi…


Doru Dumitrescu: Nu. Vom prezenta alte înregistrări. Nu, eu n am vrut să fac aşa ceva:


Dana Grecu: Dar de ce natură sunt înregistrările? Adică ce putem afla din ele, domnule chestor Dumitrescu?


Doru Dumitrescu: De exemplu, i se cerea, deci direct: “îţi dai demisia începând cu ziua de astăzi sau vei fi pus la dispoziţie!” “Nu vreau”. “Nu ţi-o dai? Mai discutăm”. Şi s-au făcut presiuni tot aşa, de maniera asta, până când au cedat oamenii. Ziceau: “domne ce am ajuns în ministerul ăsta? Ce se întâmplă în ministerul ăsta?”


Dana Grecu: Cu domnul Blaga, domnule chestor aţi vorbit despre situaţia în care sunteţi acum?


Doru Dumitrescu: Păi de ce să vorbesc când i-am notificat şi i-am prezentat situaţia?


Dana Grecu: Aţi primit un răspuns la această hârtie pe care dumneavostră aţi trimis-o?


Doru Dumitrescu: Nu


Dana Grecu: În care spuneţi că nu este normal să vă pensioneze fără să vă anunţe şi, oricum, când sunteţi în concediu?


Doru Dumitrescu: În 26 le-am trimis eu. S-au grăbit. În 30 au şi făcut propunerea şi în aceeaşi zi s-a şi emis decretul


Dana Grecu: Spuneţi că sunt mulţi oameni în Ministerul de Interne care sunt în situaţia dumneavoastră? Oameni demişi aşa, pe burtă, scoşi aşa, pe burtă?


Doru Dumitrescu: Cadre de conducere îndeosebi Dana Grecu: Am înţeles. Din punct de vedere legal puteţi face ceva împotriva celor care au făcut …?


Doru Dumitrescu: Da, bineînţeles. În primul rand… Aştept acum că probabil nu ştiu ce au avut în vedere că n-au precizat în decret temeiul legal, adică articolul. Ceva au… dar aşa, probabil că preşedintele României va afla cel puţin acum, va afla care au fost condiţiile în care un asemenea decret, poate îl revocă. Că dacă nu, oricum acţionez în instanţă şi voi cere...


 Dana Grecu:... în comparaţie cu domnia sa. Cum îţi pare declaraţia chestorului Dumitrescu, te rog. În contextul ăsta, alegeri, organizare alegeri.


Radu Tudor: Vroiam să îl întreb doar atât. Are vreun conflict sau a avut vreun conflict cu unul dintre conducătorii actuali ai Ministerului de Interne?


Doru Dumitrescu Niciodată. Nu am avut cu nimeni, nu numai cu cei actuali.


Radu Tudor: Atât. Aştept decizia instanţei în ceea ce priveşte trecerea dumneavoastră în rezervă.


Doru Dumitrescu: Vă mulţumesc domnule.


Dana Grecu: Bun, dar rămâneţi încă puţin vă rog cu noi.


Iulian Iancu: Nu, eu aş vrea să îl felicit şi să îi spun că nu trebuie să îi fie frică de nimic, pentru că în câteva zile, repet, legea fiind de partea domniei sale, va fi repus în totalitate în drepturi.


Dana Grecu: Nu aveţi de unde şti asta.


Iulian Iancu: însă eu aş vrea să îl rog, totodată, toţi colegii domniei sale... Nu, domnia sa spune aici că i s-a cerut, ştiu, trăiesc acolo., Să ştiţi că nu e singurul caz. Sunt foarte mulţi oameni, din diverse instituţii din ţara asta care sunt ameninţaţi. Ori se duc, se mobilizează acum pentru furt, reţineţi. Aseară s-au mobilizat, acum am primit...


Silviu Sergiu: Cei care au luat această decizie.


Iulian Iancu: Eu vreau să vă dau un exemplu şi acuma vă dau un exemplu pe care îl cunosc personal. La Romgaz şi al Transgaz au fost luaţi, scoşi oamenii. E foarte important ce vă spun acum, pentru că s-a folosit marota cu Moscova şi li s-a spus oamenilor: „va fi privatizat Romgazul, va fi privatizat Transgazul, veţi ajuge pe drumuri pe mâna lui Geoană”. Este neadevărat şi vreau să spun colegilor mei de acolo. Am lucrat atâţia ani acolo. Nu va fi privatizat Romgazul şi Transgazul, pentru simplu motiv... este subiect de CSAT, este reper în strategia energetică naţională, e subiect pentru înmagazinare, pentru gaz natural lichefiat. Nu se pune această problemă.


Dana Grecu: Domnule chestor, v-aş întreba ceva. Aveţi o explicaţie la dumneavoastră, în lumea dumneavoastră a poliţiştilor, există o explicaţie, vorbeşte lumea ? Care este motivul pentru care nişte oameni primesc stele aşa cu nemiluita, aşa, dintr-o dată. aşa?


Doru Dumitrescu: Nu am înţeles.


Dana Grecu: Aveţi o explicaţie pentru care nişte personaje controversate au primit stele, au fost ridicate în grad, ele fiind controversate, încă o dată şi nefiind nişte stele în meseria lor, ca să urce atât de repede în grad? Aveţi o explicaţie pentru demersul acesta politic?


Doru Dumitrescu: Păi dacă după două luni unii sunt şi promovaţi în funcţii, sunt şi avansaţi... Meritele nu le cunosc, nu sunt... deşi îi cunosc pe oameni. Poate doi, trei ar fi meritat să le aibă. Dar restul, v-am spus. Restul e preţul trădării. Şi v-am spus ce trădare. Trădarea faţă de profesia de poliţist. Pentru că e o meserie nobilă


Iulian Iancu: Corect.


Dana Grecu: Adică să nu se implice.


Iulian Iancu: Mai mult de atât ce putea să spună?


Dana Grecu: Şi spuneţi că miza sunt alegerile din 6 decembrie, da?


Doru Dumitrescu: Cu siguranţă.


Silviu Sergiu: Hai să vorbim şi cu cei care au luat decizia asta, pentru că eu sunt curios să văd ca domnii aceia pe care-i acuză domnul Dumitrescu de un abuz au o explicaţie concludentă la această chestiune.


Iulian Iancu: Să ştiţi că un chestor de poliţie în funcţie, să spună lucruri atât de grave pe post, înseamnă că el a fost adus la limita maximă.


Silviu Sergiu: Staţi că nu avem certitudinea că sunt adevărate, cer scuze.


Iulian Iancu: Puteţi crede că un chestor în funcţie poate să iasă o televiziune şi să spună minciuni atât de...?


Silviu Sergiu: Haideţi, domnul Iancu, iertaţi-mă.


Iulian Iancu: Nu, vă întreb. Atât de grav să mintă? În situaţia în care el este pus pe liber?


Silviu Sergiu: Nu ştiu dacă minte. Vreau să văd ce a fost trimis.


Dana Grecu: Aţi primit o explicaţie oficială domnul chestor Dumitrescu? Ce vi s-a spus oficial? De ce vi s-a. ..


Doru Dumitrescu: Nu am primit nimic, nici o explicaţie.


Silviu Sergiu: dar cine a luat decizia asta, domnul Dumitrescu?


Doru Dumitrescu: Deci la propunerea ministerului interimar demis şi suspendat, a luat–o preşedintele României.


Silviu Sergiu: Cine?


Dana Grecu: Preşedintele României, la propunere lui Blaga care este, nu ştim ce este acum.


Iulian Iancu: E vorba de un chestor.


Dana Grecu: Rămâneţi cu noi pentru concluzii, revenim în scurtă vreme, doamnelor şi domnilor. Vă aştept. Iată altă informaţie. Preşedintele Traian Băsescu a evitat astăzi, după încheierea paradei militare de la Arcul de triumf să dea mâna cu foştii şefi de stat Ion Iliescu şi Emil Constantinescu salutându-i pe aceştia de la distanţă printr-o înclinare a capului. Vadim Tudor a prins gestul ăsta şi a făcut din asta un subiect de presă foarte....


Iulian Iancu: Îmi aduceţi aminte acum de George Clemenceau care la 1918, că tot suntem la Ziua Naţională a spus: „în faţa poporului român îmi ridic pălăria, în faţa acestor oameni, de şefi de stat mi-o pun la loc”. Vorbea de poporul român.


Dana Grecu: Domnule chestor, cinci secunde de concluzii din partea dumneavoastră. Vă rog, vă ascultăm şi vă şi invităm în emisiune, dacă vreţi să veniţi la noi la „Ordinea Zilei”, cândva.


Doru Dumitrescu: Vă mulţumesc. Un singur mesaj către poliţiştii, jandarmii, poliţiştii de frontieră. Să-şi facă datoria, să nu asculte de aceşti indivizi care nu urmăresc decât intersele lor


Dana Grecu: Domnul Blaga nu mi-a răspuns la telefon. Eu aş fi vrut să aflu şi punctul de vedere al domnului Blaga, fost ministru de interne interimar. Nu ne-a răspuns la telefon. Vă rog, avem foarte puţin timp pentru concluzii.


 

captcha reîncarcă imaginea

Comentarii

Publicat de: Payday

lion loans credit loans guaranteed approval bad credit loans guaranteed approval no credit loans

Publicat de: A Payday Loan

personal loans for bad credit poor credit loans guaranteed approval credit loans commercial loan

Publicat de: Online Payday Loan

bad credit loans poor credit loans guaranteed approval credit loans guaranteed approval credit loans guaranteed approval

Publicat de: Essays

research papers write research paper biotechnology research paper write research paper

Publicat de: Write My Paper

research paper a research paper high school research paper subject for research paper

Publicat de: College Paper Writer

research paper a research paper a thesis statement for a research paper guidelines for a research paper

Publicat de: Buy Papers Online

college research paper proposal for research paper research report writing http://researchpaper.store - research paper

Publicat de: Define Assignations

research paper research papers research paper research paper

Publicat de: KQtJJF846FKq

doing makeovers and staying up late.like 1 time we stay up until 5:56 in the moinrng.it was fun!!we warch fun videos.I am in a youtub video its called time with ceili. http://pdyqmfrae.com [url=http://uiiuliulzu.com]uiiuliulzu[/url] [link=http://tfezkd.com]tfezkd[/link]

Publicat de: uUiJ0zPqUgLh

Ser UNO con Dios, significa estar conectado, haber entregado la voluntad, la libertad, el alma, hasta el pelo, todo, todo; querer escuchar a la Divina Trinidad TODO EL TIEMPO, para cumplir con Sus DESEOS a la perfección. Pedir permiso hasta para comer, preguntar que puedo co#r&aprm8230;

Publicat de: 3sjYWMGIS

One of the more impressive blogs Ive seen. Thanks so much for keeping the internet classy for a change. Youve got style, class, bravado. I mean it. Please keep it up because without the internet is definitely lacking in innceligltee. http://inhupiiqsm.com [url=http://nofzfnloe.com]nofzfnloe[/url] [link=http://uzrjqk.com]uzrjqk[/link]

Publicat de: CbMXYWElxj

Che fai mi metti i men¦A???hahahahâ€oNo questo giochetto lo lascio fare al branco di pecore più folto (anti mazzarri ecc….), io di solito non lo usoGuarda che ti si allunga il naso…

Publicat de: sUrgJywAxLU

That's a cunning answer to a chnglealing question


Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Muntenegru – Temperaturi ridicate și risc incendii de vegetație (3 iulie 2019)
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Muntenegru că Institutul local de Hidromoteorologie și seismologie a prognozat temperaturi extreme pentru perioada următoare, pe fondul cărora s-ar putea produce incendii de vegetație.
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.