Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
04.02.2011

Vasile Lincu, Pro Lex: Vor urma trei alte actiuni similare la trei birouri vamale de pe granita de est

Vasile Lincu, presedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor “Pro Lex” a declarat, pentru Antena 3, ca retinerile in cazul Vamii Siret sunt facute mai mult pentru a da bine la televizor si ca arestarile nu se vor opri aici.


“Din informatiile pe care le detinem, vor urma trei alte actiuni similar la trei birouri vamale de pe granita de est. Nu ne deranjeaza daca se iau masuri impotriva celor care practica mica coruptie. Ceea ce ne dorim este sa se ajunga la adevaratii beneficiari ai traficului cu tigari si ai coruptiei care exista in punctele vamale. Las cei care tolereaza o astfel de situatie desi o cunosc foarte bine. Practic nu este un om de afaceri important care sa nu fi avut de-a face cu vama”, a declarat, vineri, Vasile Lincu.


Presedintele Pro Lex l-a acuzat in mod direct pe seful ANAF, Sorin Blejnar, pentru implicarea in pedepsirea a doi lucratori vamali care au depistat un caz de evaziune fiscalǎ prin care statul a fost prejudiciat cu aproximativ 5 milioane de euro prin neplata accizelor la produsele petroliere de cǎtre Petrom S.A. Poriivit declaratiilor lui Lincu, angajaţii vǎmii care au mers în control, au fst destituiti chiar prin dispozitia sefului ANAF. Ulterior, in luna ianuarie 2011, instanţa de judecatǎ a respins definitiv şi irevocabil contestaţiile Petrom S.A., dand castig de cauza celor doi lucratori care nu au mai fost reincadrati, insa la departamentul Control.


Petre C.

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.