Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
19.06.2010

Vicepremierul Semjén Zsolt: "Ne gândim la autonomia Ținutului Secuiesc"

Semjén Zsolt, vicepremierul Guvernului maghiar, a declarat ieri la Sfântu Gheorghe că Ungaria sprijină dezideratul privind autonomia teritorială a Ţinutului Secuiesc, anunță Mediafax, citat Evenimentul zilei.


Aflat într-o vizită oficiala de cateva zile în România, Semjén a arata ca Executivul din tara sa militeaza pentru autonomia culturală şi teritorială, în măsura în care este acceptată şi în Uniunea Europeană.


"Niciodată nu am dorit mai mult decât ceea ce există în multe ţări din Europa", a spus Semjén. "Din punctul de vedere al Ţinutului Secuiesc ne gândim la autonomia teritorială, iar dacă va avea loc regionalizarea atunci pentru noi este acceptabil ca judeţele Covasna, Harghita şi Mureş să formeze o regiune comună", a afirmat oficialul maghiar, citat de Ev.z.


Semjén Zsolt a mai adaugat că Budapesta nu susține decât ceea ce este natural în Europa.


"Nu cerem extreme. Întotdeauna am spus că noi cerem doar ceea ce este aprobat de Constituţie, iar ceea ce în UE este posibil trebuie să fie posibil şi în această zonă. Dacă avem opinii diferite în anumite probleme, nu înseamnă că nu putem colabora în alte domenii", a mai adaugat Semjén. (Foto: emjenzsolt.hu)


Optimal Media


 

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.