Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
25.03.2010

Victor Catan: “Pe Blaga il pot numi un prim spargator al sarmei ghimpate de pe Prut”

Ministrul administraţiei şi internelor, Vasile Blaga, şi omologul său din Republica Moldova, general maior de poliţie Victor Catan, au semnat, joi, la Bucuresti, Protocolul de aplicare a Acordului între Comunitatea Europeană şi Republica Moldova privind readmisia persoanelor aflate în situaţie de şedere ilegală, semnat la Bruxelles, la 10 octombrie 2007.


“Relatia dintre cele doua ministere in ultimele patru luni este exceptionala. Am prezentat colegilor din Moldova experienta si obiectivele noastre si i-am sfatuit sa nu faca greselile pe care le-am facut noi”, a declarat Vasile Blaga, cu prilejul conferintei de presa.


Vasile Blaga a mai afirmat ca, la ora actuala, au fost taiati 380 Km de sarma ghimpata intre Romania si Moldova si mai sunt numai “cativa metri” la care se va renunta pana la Pasti.


“In noiembrie 2009 an semnat un tratat cu republica Moldova pentru a face posibil micul trafic de frontiera. Saptamana viitoare vor fi emise primele premise de catre personalul Consulatului Romaniei la Chisinau”, a mai adaugat Blaga, oferindu-i omologului sau, Victor Catan, primul permis de mic trafic.


“Sunt foarte onorat sa ma aflu in Romania cu prilejul Zilei Politiei Romane si sa semnam acest protocol cu colegii nostri. Pe domnul Blaga il pot numi un prim spargator al sarmei ghimpate de pe Prut”, a declarat Catan.


Catan i-a oferit lui Vasile Blaga, in semn de trofeu, un fragment din gardul de sarma ghimpata care, vreme de 66 de ani, a separat Romania de Republica Moldova.


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.