Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
11.10.2010

Victor Ponta: Nu participam la consultarile de la Cotroceni daca presedintele Traian Basescu nu contramandeaza invitatia pentru UNPR

PSD a decis sa nu participe la consultarile de la Cotroceni pana cand presedintele Traian Basescu nu contramandeaza invitatia pentru UNPR. Social democratii au propus, cu prilejul unei scrisori trimise presedintelui Traian Basescu, sa fie aleasa o alta zi pentru consultarile cu opozitia.


"Am primit solicitarea dumneavoastră de a participa la consultări în ziua de 11 octombrie la ora 12.00. Dorim să reafirmăm angajamentul şi dorinţa sinceră a Partidului Social Democrat de a participa cu orice ocazie la discuţii serioase şi consistente cu privire la Legea sistemul unitar de pensii publice şi la Legea educaţiei.


Remarcăm însă că invitaţia a fost adresată şi altor partide decât celor parlamentare, partide care nu au participat la alegeri până în acest moment, şi care nu au niciun vot exprimat în mod democratic şi legal de către poporul român. Este evident că PSD nu va accepta şi nu va legitima niciodată o asemenea situaţie contrară regulilor statului de drept. Vă aducem aminte, domnule Preşedinte, că a mai existat un moment, la consultările anterioare la care au participat partidele parlamentare, când nu am acceptat să luăm parte la discuţii la care participă şi grupuri de traseişti politici. La acel moment, aţi inteles solicitarea noastră şi aţi reprogramat discuţia pentru a doua zi. Suntem convinşi că nu v-aţi schimbat părerea în această perioadă de timp", se arata in scrisoarea semnata de Victor Ponta.


Social democratii propun fie contramandarea invitaţiei adresate unui partid născut prin fraudarea votului popular, fie reprogramarea aceastei discuţii cu Opozitia (în cursul acestei zile sau cu o altă ocazie).


Petre C.

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.