Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Prim plan
05.03.2012

Vladimir Putin castiga alegerile detasat si revine la Kremlin pentru un mandat de sase ani

Liderul naţional rus Vladimir Putin a castigat duminica cel de al treilea mandate presidential, surclasandu-si contracandidatii cu aproximativ 62,55% din voturi, potrivit rezultatelor parţiale difuzate de Comisia Electorală Centrală, după centralizarea a 29% din sufragii.


Victoria lui Putin nu este o surpriza pentru nimeni, partidul condus de premier, Noua Rusie, fiind deja castigatorul alegerilor parlamentare din 4 decembrie 2011.


Vladimir Putin se reintoarce la Kremlin pentru a treia oara, de data aceasta pentru un mandat de 6 ani.


Peste 100.000 de persoane s-au adunat pe strazile Moscovei pentru a sarbatori victoria lui Putin, timp in care acuzele de frauda ale celorlalati candidate par sa nu mai fie auzite de nimeni. De altfel, şeful staffului electoral al lui Vladimir Putin, Stanislav Govoruhin, a declarat că acestea sunt "cele mai curate alegeri din istoria Rusiei", informeaza Agerpres.


Provenit din stucturile de informatii, Putin a fost agent KGB în Germania Democrată, dupa care detine diferite pozitii la primăria oraşului Sankt Petersburg, apoi în administraţia Kremlinului. In 1998 ajunge seful FSB, noua denumire a celebrului KGB. Un an mai tarziu este numit premier de catre Boris Eltin, care avea probleme foarte mari cu alcoolul, iar in 2000 este ales pentru prima data presedinte.


In 2008, la finalul celui de al doilea mandat abandoneaza  Kremlinul, dar ii “paseaza” preşedinţia unuia dintre apropiaţi - Dmitri Medvedev,  preluând el insusi funcţia de premier. Este o rocada care a devenit celebra in lumea intreaga.


Petre Craciun

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.