Optimal Media
LOVESC, DECI EXIST!, un film de Marius Th Barna, dupa un scenariu de Bogdan Ficeac  |   Ambasada României la Copenhaga invită copiii români în Regatul Poveștilor, alături de scriitorul Petre Crăciun  |   Prezențe românești la Târgul Internațional de carte pentru copii Bologna 2017  |   ” Să călcăm pe iarbă”/ Concurs antidrog organizat de Școala nr. 79, în parteneriat cu C.N. ”Gheorghe Șincai” și Agenția Națională Antidrog   |   Să-ți schimbi părerea nu înseamnă să fii prostituată  |  
  Sănătate
18.02.2013

Spitalul Clinic de Urgenta Universitar beneficiaza de una dintre cele mai moderne sectii de Anestezie Terapie Intensiva (ATI)

Eugen NICOLĂESCU, ministrul Sănătăţii şi Raed ARAFAT, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii au participat, duminica, la inaugurarea noii secţii ATI.


Investiţia a costat peste 800 000 de euro şi a fost asigurată în partea a doua a anului 2012 de către Guvernul Ponta. Banii au fost utilizaţi pentru lucrări de reabilitare, înlocuire a instalaţiilor de fluide medicinale, precum şi pentru recompartimentarea şi refacerea circuitelor la standarde UE.


'Salut elita medicală din acest spital cu acelaşi respect, dragoste şi dorinta de colaborare. Pot spune fără să gresesc că Spitalul Universitar mai are nevoie doar de câteva investiţii pentru a deveni, ceea ce numim noi, conceptul real al spitalului regional de urgenţă', a declarat Eugen NICOLĂESCU, citat de Agerpres.


Nicolaescu a mai adăugat faptul că, după aprobarea bugetului de către Parlamentul României, va avea în vedere alocarea fondurilor necesare finalizării investiţiei pentru secţia de ATI, prin achiziţionarea celor 20 de paturi şi a monitoarelor necesare.


După vizitarea mai multor secţii din cadrul spitalului, ministrul a asigurat conducerea spitalului că Ministerul Sănătăţii intentionează să aloce sumele necesare şi pentru finalizarea investiţiilor necesare realizării buncărului pentru aparatura de radioterapie, dar şi pentru încheierea lucrărilor la bucătăria şi spălătoria spitalului, astfel încât aceste două secţii importante din spital care au fost externalizate să fie readuse înapoi.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Fostul premier Petre Roman, audiat în dosarul Mineriada
Fostul premier Petre Roman, inculpat in dosarul ”Mineriada”, impreună cu Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și alți membrii ai cabinetului său, s-a prezentat marți dimineața la Parchetul General pentru a fi audiat de procurorii militari. Roman este acuzat de infracțiuni contra umanității....
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.