Optimal Media
LOVESC, DECI EXIST!, un film de Marius Th Barna, dupa un scenariu de Bogdan Ficeac  |   Ambasada României la Copenhaga invită copiii români în Regatul Poveștilor, alături de scriitorul Petre Crăciun  |   Prezențe românești la Târgul Internațional de carte pentru copii Bologna 2017  |   ” Să călcăm pe iarbă”/ Concurs antidrog organizat de Școala nr. 79, în parteneriat cu C.N. ”Gheorghe Șincai” și Agenția Națională Antidrog   |   Să-ți schimbi părerea nu înseamnă să fii prostituată  |  
  Sport/Turism
08.05.2013

Dinamo 65/ Cupa Presei la Fotbal pentru jurnalisti organizata de MAI

Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti împlinește în această lună 65 de ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, Direcţia Informare şi Relaţii Publice a Ministerului Afacerilor Interne organizează, sâmbătă, 25 mai a.c., începând cu ora 9.00, un eveniment sportiv destinat jurnaliştilor, intitulat Cupa Presei la Fotbal.


Competiţia va fi găzduită de C.S. Dinamo București şi la ea sunt invitate să participe echipe alcătuite din câte şase jucători, reprezentând redacţiile presei scrise şi audiovizuale din Capitală.


În situaţia în care o redacţie nu are numărul necesar de jucători, există şi posibilitatea constituirii unor echipe mixte, alcătuite din jucători a două sau mai multe redacții.


Ministerul Afacerilor Interne va participa la această competiţie cu o echipă a comunicatorilor, formată din reprezentanţi ai D.I.R.P. şi ai structurilor subordonate.


De asemenea, în măsura în care vor exista solicitări, va fi organizat, în aceeaşi zi, şi un meci de fotbal pentru cei mici, la care pot participa copiii jurnaliştilor prezenţi la Cupa Presei la Minifotbal.   


Redacţiile interesate să participe la acest eveniment pot confirma prezența în competiţie la adresa de e-mail a D.I.R.P. (comunicare@mai.gov.ro) până marţi, 14 mai a.c. pentru stabilirea detaliilor organizatorice și comunicarea regulamentului.


Persoană de contact din partea organizatorilor – cms.șef Marius Tache tel. 0723370650.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Fostul premier Petre Roman, audiat în dosarul Mineriada
Fostul premier Petre Roman, inculpat in dosarul ”Mineriada”, impreună cu Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu, Virgil Măgureanu și alți membrii ai cabinetului său, s-a prezentat marți dimineața la Parchetul General pentru a fi audiat de procurorii militari. Roman este acuzat de infracțiuni contra umanității....
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.