Optimal Media
Concursul Național de Literatură REȚEAUA LITERARĂ - ediția a V-a - 2019  |   DRUMUL POVEȘTILOR. PE URMELE MARILOR POVESTITORI, un proiect menit să îi aducă pe copii mai aproape de autorii români de povești  |   Prejudiciu produs statului român, recuperat  |   Crăciun Fericit tuturor prietenilor!  |   Semnarea Programului de cooperare culturală între Ministerul Culturii și Identității Naționale și Ministerul Culturii din Palestina  |  
  Sport/Turism
08.05.2013

Dinamo 65/ Cupa Presei la Fotbal pentru jurnalisti organizata de MAI

Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti împlinește în această lună 65 de ani de la înfiinţare. Cu această ocazie, Direcţia Informare şi Relaţii Publice a Ministerului Afacerilor Interne organizează, sâmbătă, 25 mai a.c., începând cu ora 9.00, un eveniment sportiv destinat jurnaliştilor, intitulat Cupa Presei la Fotbal.


Competiţia va fi găzduită de C.S. Dinamo București şi la ea sunt invitate să participe echipe alcătuite din câte şase jucători, reprezentând redacţiile presei scrise şi audiovizuale din Capitală.


În situaţia în care o redacţie nu are numărul necesar de jucători, există şi posibilitatea constituirii unor echipe mixte, alcătuite din jucători a două sau mai multe redacții.


Ministerul Afacerilor Interne va participa la această competiţie cu o echipă a comunicatorilor, formată din reprezentanţi ai D.I.R.P. şi ai structurilor subordonate.


De asemenea, în măsura în care vor exista solicitări, va fi organizat, în aceeaşi zi, şi un meci de fotbal pentru cei mici, la care pot participa copiii jurnaliştilor prezenţi la Cupa Presei la Minifotbal.   


Redacţiile interesate să participe la acest eveniment pot confirma prezența în competiţie la adresa de e-mail a D.I.R.P. (comunicare@mai.gov.ro) până marţi, 14 mai a.c. pentru stabilirea detaliilor organizatorice și comunicarea regulamentului.


Persoană de contact din partea organizatorilor – cms.șef Marius Tache tel. 0723370650.


Optimal Media

captcha reîncarcă imaginea

Categorii
Actualitate
Politic
Economic
Social
Optimal Antidrog
Actualitatea Europeana
Stiri interne
Justitie & Afaceri Interne
Externe
Apărare
Administratie
Prim plan
Reportaj
Accente
Sănătate
Opinii
Cultură, educaţie
Media, publicitate
Derapaje
Campanii sociale
Sport/Turism
Romania asa cum este
Dosare istorice
Divertisment
Filme
Filmulete haioase
Joburi
Romanii de pretutindeni
Student Press
Spoturi antidrog
Timp liber
Stiri ultima ora
Activitatea Lecturile Regatul Cuvintelor de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată concursuluiTinere Condeie.
Activitatea ”Lecturile Regatul Cuvintelor” de la Biblioteca Națională din ziua de 27 iunie, ora 18.00, este dedicată celui mai longeviv concurs de creație literară pentru elevi - Tinere Condeie. Sunt invitați să citească din opera lor laureații din toate timpurile ai concursului, participanții la cenaclul...
Abonare Newsletter
Nume:
E-mail:

PRODUCTII VIDEO ALE COMPANIEI OPTIMAL MEDIA SOLUTION Tel. comanda: 0722344124, e-mail: redactie@optimalmedia.ro

Acasa Companie Editoriale Publicaţii Martor Ocular Redacţie Contact
Actualizat:Zilnic, ISSN 2069 – 0045
Continutul acestui site este proprietatea Optimal Media Solution.
Este interzisa republicarea sau redistribuirea continutului fara mentionarea sursei.